Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Во здраво тело здрав дух
Здравје и состојба на духот
Депресија (и како да се справите со истата)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="*V******" data-source="post: 231091" data-attributes="member: 2724"><p>I....togas koga TOJ.....ja prezivuvase negovata kriza.....a jas gi cuvstvuvav posledicite .......zaplivav vo vodite na socijalnite mrezi.Realno gi imam moite Palavkovci...ja imam druzinata na Miki Maus...ja imam mojata BIBI...bez koja nisto nemoze da bide celo...i da ne nabrojuvam.Miluvam lugeto sto gi sakam i sto mi znacat da gi preimenuvam.Nikoj ne mi se luti ...naprotiv.Pominuvam eden pogolem del od denot so niv...no navecer koga treba da ostanam sama .....se e poinaku.Prvo pocustvuvam nekoj nemir...se voznemiruvam do panika.Panikata e tolku golema..so simptomi na susenje na ustata..gubenje na zdiv..i seto toa kulminira so ogromna panika da ne mi se sluci nesto.Mene ako mi se sluci..no stravot e mnogu golem koga ke pomislam deka ke gi isplasam onie na koi im znacam.....Borbta bese podnosliva.recisi i iscezna koga ke sednev pred kompjuterot i ke pocnev da ziveam vo mojot virtuelen svet.Go zapoznav moeto bratce"so koe i po tolku godini redovno se slusame.Zapoznav edna zvezdicka koja seuste svetka zaradi toa sto me pravi srekna.Razgovarav dolgo so edno angelce koe pogresno me svati.Se obidov da desifriram i edna druga licnost...no nitu ja desifrirav nitu ja definirav.Taka koga nemirot ke go pocuvstvuvav dovolno bese da gi otrgnam mislite so dopisuvanje.Kaj mene pomogna..............Na pocetokot napisav.........zaplivav vo vodite na socijalnite mrezi.Zaplivav....i seuste go plivm mojot maraton.....kojznae poradi koja pricina........stravot go nema.....no dali iscezna?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="*V******, post: 231091, member: 2724"] I....togas koga TOJ.....ja prezivuvase negovata kriza.....a jas gi cuvstvuvav posledicite .......zaplivav vo vodite na socijalnite mrezi.Realno gi imam moite Palavkovci...ja imam druzinata na Miki Maus...ja imam mojata BIBI...bez koja nisto nemoze da bide celo...i da ne nabrojuvam.Miluvam lugeto sto gi sakam i sto mi znacat da gi preimenuvam.Nikoj ne mi se luti ...naprotiv.Pominuvam eden pogolem del od denot so niv...no navecer koga treba da ostanam sama .....se e poinaku.Prvo pocustvuvam nekoj nemir...se voznemiruvam do panika.Panikata e tolku golema..so simptomi na susenje na ustata..gubenje na zdiv..i seto toa kulminira so ogromna panika da ne mi se sluci nesto.Mene ako mi se sluci..no stravot e mnogu golem koga ke pomislam deka ke gi isplasam onie na koi im znacam.....Borbta bese podnosliva.recisi i iscezna koga ke sednev pred kompjuterot i ke pocnev da ziveam vo mojot virtuelen svet.Go zapoznav moeto bratce"so koe i po tolku godini redovno se slusame.Zapoznav edna zvezdicka koja seuste svetka zaradi toa sto me pravi srekna.Razgovarav dolgo so edno angelce koe pogresno me svati.Se obidov da desifriram i edna druga licnost...no nitu ja desifrirav nitu ja definirav.Taka koga nemirot ke go pocuvstvuvav dovolno bese da gi otrgnam mislite so dopisuvanje.Kaj mene pomogna..............Na pocetokot napisav.........zaplivav vo vodite na socijalnite mrezi.Zaplivav....i seuste go plivm mojot maraton.....kojznae poradi koja pricina........stravot go nema.....no dali iscezna? [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Во здраво тело здрав дух
Здравје и состојба на духот
Депресија (и како да се справите со истата)
На врв
Bottom