Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Во здраво тело здрав дух
Здравје и состојба на духот
Депресија (и како да се справите со истата)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Hkakashi" data-source="post: 198647" data-attributes="member: 1256"><p>Ја ке ти кажу да заебеш ти психијатари посебно овија туј куде нас, а исто и апчиња. Не се труј џабе. Најбољи лек ти е да си најдеш другара или беќара што ке те разбере увек и нема да кажуе на никога што му ти кажуеш, и ти ке му кажеш што проблеми имаш и сл. Ја сам прошја низ тој само не сам бија толко депресиван и сг на девојку ми можу да ву кажу све и она на мене ми кажуе и много помага кт можеш сс некога да правиш муабет около тија работе. Остави психијатари мене некој да ме одведе куде њима ке ги изназбору глупости ке помслив психопат сам.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hkakashi, post: 198647, member: 1256"] Ја ке ти кажу да заебеш ти психијатари посебно овија туј куде нас, а исто и апчиња. Не се труј џабе. Најбољи лек ти е да си најдеш другара или беќара што ке те разбере увек и нема да кажуе на никога што му ти кажуеш, и ти ке му кажеш што проблеми имаш и сл. Ја сам прошја низ тој само не сам бија толко депресиван и сг на девојку ми можу да ву кажу све и она на мене ми кажуе и много помага кт можеш сс некога да правиш муабет около тија работе. Остави психијатари мене некој да ме одведе куде њима ке ги изназбору глупости ке помслив психопат сам. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Во здраво тело здрав дух
Здравје и состојба на духот
Депресија (и како да се справите со истата)
На врв
Bottom