Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Забава
Хумор
Денес ме насмеа...
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="iskra" data-source="post: 91" data-attributes="member: 5"><p>Таа ми рече дека сум она нешто без кое цвеќето не може да живее.</p><p>Подоцна разбрав дека тоа е ...ѓубре.</p><p></p><p>Трајче и Трпе отишле на патување со брод.</p><p>Трајче вели:</p><p>-Трпе, знаеш ли дека кога патуваш со брод може да те фати морска болест? Освен тоа, на бродот има еден куп жени. Затоа трк до аптеката и купи апчиња против повраќање и кондоми. Се враќа Трпе со едно пакување апчиња и едно пакување кондоми. Трајче намуртено го гледа и му вели:</p><p>-Трпе ти да не си болен? Знаеш ли колку трае едно патување со брод? Оди земај уште! Трпе се враќа со две пакувања од двете. Трајче пак му се лути:</p><p>-Трпе! Патувањето ќе трае цел месец бе, ќе има и да се луламе и да повраќаме, а жени, жени… Оди купи уште!</p><p>Трпе се враќа во аптеката и и вели на аптекарката:</p><p>-Дајте ми еден пакет апчиња против повраќање и еден пакет кондоми!</p><p>Аптекарката му одговара:</p><p>-Абе момчиња, ако толку ви се повраќа од неа, зошто продолжувате да ја дупите?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="iskra, post: 91, member: 5"] Таа ми рече дека сум она нешто без кое цвеќето не може да живее. Подоцна разбрав дека тоа е ...ѓубре. Трајче и Трпе отишле на патување со брод. Трајче вели: -Трпе, знаеш ли дека кога патуваш со брод може да те фати морска болест? Освен тоа, на бродот има еден куп жени. Затоа трк до аптеката и купи апчиња против повраќање и кондоми. Се враќа Трпе со едно пакување апчиња и едно пакување кондоми. Трајче намуртено го гледа и му вели: -Трпе ти да не си болен? Знаеш ли колку трае едно патување со брод? Оди земај уште! Трпе се враќа со две пакувања од двете. Трајче пак му се лути: -Трпе! Патувањето ќе трае цел месец бе, ќе има и да се луламе и да повраќаме, а жени, жени… Оди купи уште! Трпе се враќа во аптеката и и вели на аптекарката: -Дајте ми еден пакет апчиња против повраќање и еден пакет кондоми! Аптекарката му одговара: -Абе момчиња, ако толку ви се повраќа од неа, зошто продолжувате да ја дупите? [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Забава
Хумор
Денес ме насмеа...
На врв
Bottom