Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Забава
Хумор
Денес ме насмеа...
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="BlackTulip" data-source="post: 308788" data-attributes="member: 2648"><p>Ѝ даваш комплимент – не прифаќа.</p><p>Не ѝ даваш – се лути.</p><p>Ќе се согласиш – немаш карактер.</p><p>Не се согласуваш – не ја разбираш.</p><p>Ја бараш – досаден си.</p><p>Не ја бараш – не ти е гајле за неа.</p><p>Љубоморен си – лош карактер.</p><p>Не си љубоморен – не ја сакаш.</p><p>Задоцни една минута – Армагедон.</p><p>Ја нема цел саат – ништо страшно.</p><p>Излегуваш со другарите – и таа доаѓа.</p><p>Излегува со другарките – женска вечер.</p><p>Ќе погледнеш во друга – ќе ти ги извади очите .</p><p>Ја гледаат неа – тоа е комплимент за тебе.</p><p>Кога зборува – да ја слушаш.</p><p>Кога слушаш – зошто не збоуваш.</p><p>И обрнуваш внимание – досаден си.</p><p>Не и обрнуваш – како смееш!</p><p>Нежен си – сака силен маж.</p><p>Груб си – сака нежност.</p><p>Ја смируваш кога плаче – остави ме</p><p>Ја оставаш – бездушна свиња си.</p><p>Се грижиш за неа – доминираш.</p><p>Не се грижиш – не ја сакаш.</p><p>Ѝ помагаш во кујната – пречиш.</p><p>Не помагаш – Балканец.</p><p>И кажуваш дека фустанот ја прави дебела – лажеш</p><p>Не лажеш – навредуваш</p><p>Ја фалиш мајка и – се улизуваш...ЖЕНИ !</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="BlackTulip, post: 308788, member: 2648"] Ѝ даваш комплимент – не прифаќа. Не ѝ даваш – се лути. Ќе се согласиш – немаш карактер. Не се согласуваш – не ја разбираш. Ја бараш – досаден си. Не ја бараш – не ти е гајле за неа. Љубоморен си – лош карактер. Не си љубоморен – не ја сакаш. Задоцни една минута – Армагедон. Ја нема цел саат – ништо страшно. Излегуваш со другарите – и таа доаѓа. Излегува со другарките – женска вечер. Ќе погледнеш во друга – ќе ти ги извади очите . Ја гледаат неа – тоа е комплимент за тебе. Кога зборува – да ја слушаш. Кога слушаш – зошто не збоуваш. И обрнуваш внимание – досаден си. Не и обрнуваш – како смееш! Нежен си – сака силен маж. Груб си – сака нежност. Ја смируваш кога плаче – остави ме Ја оставаш – бездушна свиња си. Се грижиш за неа – доминираш. Не се грижиш – не ја сакаш. Ѝ помагаш во кујната – пречиш. Не помагаш – Балканец. И кажуваш дека фустанот ја прави дебела – лажеш Не лажеш – навредуваш Ја фалиш мајка и – се улизуваш...ЖЕНИ ! [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Забава
Хумор
Денес ме насмеа...
На врв
Bottom