Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Забава
Хумор
Денес ме насмеа...
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="antonio" data-source="post: 303494" data-attributes="member: 3180"><p>Оженет кумановац иде у цркву да се исповеда.</p><p>- Дедо попе, ја комај се огреши сас едну од моју маалу!</p><p>Како мислиш ''комај''? Што направи?... прашуе га поп</p><p>- Па почнасмо да се мазимо, и ја само гу протрља, ама комај да улегну у њума, ја застана!</p><p>Ауу, вика му поп... Епа ''комај'' да улегнеш е исто како да си улегнаја... Ајде с'га, за казну, пред икону ќе кажеш пет пута Оче наш, и ќе ставиш паре.</p><p>Послуша кумановац што му вика поп, каже пет пута Оче наш, ама не стави паре и си појде накуде излаз.</p><p>- Еј, чекај... вика му поп</p><p>Па ти не стави паре унутра</p><p>- Епа дедо попе, ти сам кажа... Ја ги протрља паре, и тој е комај исто како да су улегнале.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="antonio, post: 303494, member: 3180"] Оженет кумановац иде у цркву да се исповеда. - Дедо попе, ја комај се огреши сас едну од моју маалу! Како мислиш ''комај''? Што направи?... прашуе га поп - Па почнасмо да се мазимо, и ја само гу протрља, ама комај да улегну у њума, ја застана! Ауу, вика му поп... Епа ''комај'' да улегнеш е исто како да си улегнаја... Ајде с'га, за казну, пред икону ќе кажеш пет пута Оче наш, и ќе ставиш паре. Послуша кумановац што му вика поп, каже пет пута Оче наш, ама не стави паре и си појде накуде излаз. - Еј, чекај... вика му поп Па ти не стави паре унутра - Епа дедо попе, ти сам кажа... Ја ги протрља паре, и тој е комај исто како да су улегнале. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Забава
Хумор
Денес ме насмеа...
На врв
Bottom