Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Забава
Хумор
Денес ме насмеа...
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="melpomena" data-source="post: 261679" data-attributes="member: 613"><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'arial'">Поминува наставничката до Зоки и он искоментирува:</span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'arial'">- Мале колку ти смрди пут*ата!</span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'arial'">Професорката се изнервирува, фата го за ушето и го води директно каде директоро. Објаснува шо е направил и директоро изнервиран тера му бројо на башча му да му каже шо е направил неговие син и оти че го искарува од школа. Зоки му кажал бројо и директоро земал да звони. Од таму му се јавуваа:</span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'arial'">- Министерство за образование, министеро моментално е на состанок кажете ми зашо го терате да му пренеса.</span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'arial'">Директоро одма поклопува телефоне и и вика на наставничката:</span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'arial'">- Наставничке, де па вие замивете тиа пут*и чат пат!</span></span></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="melpomena, post: 261679, member: 613"] [SIZE=3][FONT=Arial][COLOR=#333333][FONT=arial]Поминува наставничката до Зоки и он искоментирува:[/FONT][/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Arial][COLOR=#333333][FONT=arial]- Мале колку ти смрди пут*ата![/FONT][/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Arial][COLOR=#333333][FONT=arial]Професорката се изнервирува, фата го за ушето и го води директно каде директоро. Објаснува шо е направил и директоро изнервиран тера му бројо на башча му да му каже шо е направил неговие син и оти че го искарува од школа. Зоки му кажал бројо и директоро земал да звони. Од таму му се јавуваа:[/FONT][/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Arial][COLOR=#333333][FONT=arial]- Министерство за образование, министеро моментално е на состанок кажете ми зашо го терате да му пренеса.[/FONT][/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Arial][COLOR=#333333][FONT=arial]Директоро одма поклопува телефоне и и вика на наставничката:[/FONT][/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Arial][COLOR=#333333][FONT=arial]- Наставничке, де па вие замивете тиа пут*и чат пат![/FONT][/COLOR][/FONT][/SIZE] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Забава
Хумор
Денес ме насмеа...
На врв
Bottom