Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Забава
Хумор
Денес ме насмеа...
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Ана-Каренина" data-source="post: 256985" data-attributes="member: 488"><p><span style="font-size: 11px"><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #000000">Дечкото гробар: Maче кај си ?</span></span></span></p><p><span style="font-size: 11px"><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #000000">Девојката: Еве дома</span></span></span></p><p><span style="font-size: 11px"><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #000000">Гробаров: Ај ке дојдам ке те соберам да шетаме негде</span></span></span></p><p><span style="font-size: 11px"><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #000000">Девојката: Па нели колата ти е на мајстор?</span></span></span></p><p><span style="font-size: 11px"><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #000000">Гробаров: Па ке идеме со оваа од работа што ми е...</span></span></span></p><p><span style="font-size: 11px"><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #000000">Девојката: Аууууууууууу не се возам ја у таа кола</span></span></span></p><p><span style="font-size: 11px"><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #000000">Гробаров: МОРИ ГЛУПАЧО ЛУЃЕ УМИРААТ ДА СЕ ВОЗАТ У ТАА КОЛА ТИ НЕЈКЕШ !</span></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ана-Каренина, post: 256985, member: 488"] [SIZE=11px][FONT=lucida grande][COLOR=#000000]Дечкото гробар: Maче кај си ?[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=11px][FONT=lucida grande][COLOR=#000000]Девојката: Еве дома[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=11px][FONT=lucida grande][COLOR=#000000]Гробаров: Ај ке дојдам ке те соберам да шетаме негде[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=11px][FONT=lucida grande][COLOR=#000000]Девојката: Па нели колата ти е на мајстор?[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=11px][FONT=lucida grande][COLOR=#000000]Гробаров: Па ке идеме со оваа од работа што ми е...[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=11px][FONT=lucida grande][COLOR=#000000]Девојката: Аууууууууууу не се возам ја у таа кола[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=11px][FONT=lucida grande][COLOR=#000000]Гробаров: МОРИ ГЛУПАЧО ЛУЃЕ УМИРААТ ДА СЕ ВОЗАТ У ТАА КОЛА ТИ НЕЈКЕШ ![/COLOR][/FONT][/SIZE] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Забава
Хумор
Денес ме насмеа...
На врв
Bottom