Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Забава
Хумор
Денес ме насмеа...
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Smiley_1996" data-source="post: 243326" data-attributes="member: 73"><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">Detski biseri:</span></span></p><p></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">1. "Ko je bio Ivo Andric?"</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">- On je bio zidar i napravio je najveci most na Drini, al' mu nisu platili.</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">- Imao je puno knjiga i jedan šešir, onaj za slikanje.</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">- Svi imaju samo jedan spomenik, a on ih ima mnogo.</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">- To je mamina prva velika ljubav i kad se udala za tatu o njemu puno prica, a tati svejedno.</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333"></span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">2. "Šta je hrabrost?"</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">- Hrabrost je da ti udare cvrgu, a ti ni da trepneš.</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">- Hrabar je jedan cika što beži da ga ne tuku.</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">- Hrabrost je kad se nikako ne vice: "Jao".</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">- Kad neko oce da te bije, a ti mu kažeš - pocni ako smeš.</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">- Hrabrost je kad neko vikne: "BAA!", a ti se ne uplašis, nego ga pogledas samo onako belo.</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">- Hrabrost je lovac u cizmama. </span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">- Slon je hrabar, što ima ovakvu nogu veliku.</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">- Tenkovi su hrabri, što mnogo puštaju buku.</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">- Medvedi, što smeju da spavaju u šumi.</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">- Jedan što je bio hrabar, pa sada ne mora da ide u školu jer je slomio nogu.</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">- Jedan što se napije, pa mu sipaju vodu na glavu, a on opet samo peva.</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">- Jedan što su ga udarili letvom, a ono pukla letva.</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">Ako nisi hrabar, kako da postanes?</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">- Kada ti peru uši, a ti da cutiš.</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">- Kada ti neko kaže jel' znaš ti ko sam ja, a ti ne znaš.</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">- Kada te neko juri, a ti opasno bežiš.</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333"></span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">3. "Ko si ti?"</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">- To me pitaju mama i tata kad me tuku, a ja im odgovaram da sam njihovo dete.</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">- Mnogo sam fina devojcica i lepo pišem po cistom zidu.</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">- Ja sam deda, jer se zovem kao on.</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333"></span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">4. "Šta je to detinjstvo?"</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">- To je moj život kad sam bio mali.</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">- To dobijemo kad se rodimo, pa posle prode.</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">- Detinjstvo je kad gledaš slike žute boje.</span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Smiley_1996, post: 243326, member: 73"] [FONT=lucida grande][COLOR=#333333]Detski biseri:[/COLOR][/FONT] [FONT=lucida grande][COLOR=#333333]1. "Ko je bio Ivo Andric?"[/COLOR][/FONT] [FONT=lucida grande][COLOR=#333333]- On je bio zidar i napravio je najveci most na Drini, al' mu nisu platili. - Imao je puno knjiga i jedan šešir, onaj za slikanje. - Svi imaju samo jedan spomenik, a on ih ima mnogo. - To je mamina prva velika ljubav i kad se udala za tatu o njemu puno prica, a tati svejedno. 2. "Šta je hrabrost?" - Hrabrost je da ti udare cvrgu, a ti ni da trepneš. - Hrabar je jedan cika što beži da ga ne tuku. - Hrabrost je kad se nikako ne vice: "Jao". - Kad neko oce da te bije, a ti mu kažeš - pocni ako smeš. - Hrabrost je kad neko vikne: "BAA!", a ti se ne uplašis, nego ga pogledas samo onako belo. - Hrabrost je lovac u cizmama. - Slon je hrabar, što ima ovakvu nogu veliku. - Tenkovi su hrabri, što mnogo puštaju buku. - Medvedi, što smeju da spavaju u šumi. - Jedan što je bio hrabar, pa sada ne mora da ide u školu jer je slomio nogu. - Jedan što se napije, pa mu sipaju vodu na glavu, a on opet samo peva. - Jedan što su ga udarili letvom, a ono pukla letva. Ako nisi hrabar, kako da postanes? - Kada ti peru uši, a ti da cutiš. - Kada ti neko kaže jel' znaš ti ko sam ja, a ti ne znaš. - Kada te neko juri, a ti opasno bežiš. 3. "Ko si ti?" - To me pitaju mama i tata kad me tuku, a ja im odgovaram da sam njihovo dete. - Mnogo sam fina devojcica i lepo pišem po cistom zidu. - Ja sam deda, jer se zovem kao on. 4. "Šta je to detinjstvo?" - To je moj život kad sam bio mali. - To dobijemo kad se rodimo, pa posle prode. - Detinjstvo je kad gledaš slike žute boje.[/COLOR][/FONT] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Забава
Хумор
Денес ме насмеа...
На врв
Bottom