Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Забава
Хумор
Денес ме насмеа...
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="84 sk_Y ^_-" data-source="post: 200469" data-attributes="member: 2121"><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: #000000">Средношколка отишла да абортира. Докторот ја прашал:</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: #000000">- Сакате поскапо или поевтино?</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: #000000">- Поевтино. Докторот зел бисквити и кока кола и ги ставил во вагината.</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: #000000">Другиот ден пак, повторно истата терапија, бисквити и кока кола.</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: #000000">Третиот ден исто, бисквити и кока кола и и рекол:</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: #000000">- Утре ти е последен ден.</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: #000000">Отишла четвртиот ден, докторот и ставил кока кола, зел безбол палка и чекал. Бебето излегло и рекло:</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: #000000">- А бисквити?</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: #000000">Докторот:</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: #000000">- Еве ти бисквита, ѓубре едно!!!</span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="84 sk_Y ^_-, post: 200469, member: 2121"] [SIZE=3][COLOR=#000000]Средношколка отишла да абортира. Докторот ја прашал:[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=#000000]- Сакате поскапо или поевтино?[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=#000000]- Поевтино. Докторот зел бисквити и кока кола и ги ставил во вагината.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=#000000]Другиот ден пак, повторно истата терапија, бисквити и кока кола.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=#000000]Третиот ден исто, бисквити и кока кола и и рекол:[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=#000000]- Утре ти е последен ден.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=#000000]Отишла четвртиот ден, докторот и ставил кока кола, зел безбол палка и чекал. Бебето излегло и рекло:[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=#000000]- А бисквити?[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=#000000]Докторот:[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=#000000]- Еве ти бисквита, ѓубре едно!!![/COLOR][/SIZE] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Забава
Хумор
Денес ме насмеа...
На врв
Bottom