Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Забава
Хумор
Денес ме насмеа...
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="kizzo" data-source="post: 196690" data-attributes="member: 2396"><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'">Сме се собрале Рамче, еве како што гледаш, соберинела на сите твои роми пред твојата дупка. Не памтиш ти Рамче, кога беше жив, беше бре сила, беше ауторитет за нас ромите.Ма ти Рамче беше паша кај нас у Шутка – најлав беше од сите. Ти текнуе ли бе Рамче кога правевме тепачка ја со Реџо, Реџо со Нусрет, Нусрет со Рамбо, а Рамбо со Ранду и после ти си доваѓал и си терал се у пичку материну.</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'">Ооооо Рамче, ти беше херој, само ти смееше да прднеш пред оној џандарон Лале без страв. Ти беше прва виолина у наша циганска капела, свиреше бре Рамче како Штрафус, у уста да те е**м!</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'">Ех друже Рамче, ти беше јуначинела на виолина. А бре цигани, памтите ли како свиреше Рамче, да му е**м ја мајката циганска… Па кога ќе фатеше она високо Це, па кога ќе ја засфиреше Ќељан Даде, па цела публика му пее со него…</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'">Леле, курафте била судбинава бе Рамче, еве те гледам бре лежиш ко труп на тоа мртовечкото, ма ми се иде и ја да идам у пичку матер.</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'">Доста е бре Рамче, од жал ќе ми го напукне срце, пизда ли ти матер што мораше да умреш така млад и зелен. Отиде ти на оној другиот свет, жими к*р што ќе се вратиш на овој. Нека ти е лесна ромска земја.</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'">Ајде Рамче, да си жив и здрав!</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'">xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa ццццццццццц хахахахахаха циганска работа </span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kizzo, post: 196690, member: 2396"] [SIZE=12px][FONT=verdana]Сме се собрале Рамче, еве како што гледаш, соберинела на сите твои роми пред твојата дупка. Не памтиш ти Рамче, кога беше жив, беше бре сила, беше ауторитет за нас ромите.Ма ти Рамче беше паша кај нас у Шутка – најлав беше од сите. Ти текнуе ли бе Рамче кога правевме тепачка ја со Реџо, Реџо со Нусрет, Нусрет со Рамбо, а Рамбо со Ранду и после ти си доваѓал и си терал се у пичку материну.[/FONT][/SIZE] [SIZE=12px][FONT=verdana]Ооооо Рамче, ти беше херој, само ти смееше да прднеш пред оној џандарон Лале без страв. Ти беше прва виолина у наша циганска капела, свиреше бре Рамче како Штрафус, у уста да те е**м![/FONT][/SIZE] [SIZE=12px][FONT=verdana]Ех друже Рамче, ти беше јуначинела на виолина. А бре цигани, памтите ли како свиреше Рамче, да му е**м ја мајката циганска… Па кога ќе фатеше она високо Це, па кога ќе ја засфиреше Ќељан Даде, па цела публика му пее со него…[/FONT][/SIZE] [SIZE=12px][FONT=verdana]Леле, курафте била судбинава бе Рамче, еве те гледам бре лежиш ко труп на тоа мртовечкото, ма ми се иде и ја да идам у пичку матер.[/FONT][/SIZE] [SIZE=12px][FONT=verdana]Доста е бре Рамче, од жал ќе ми го напукне срце, пизда ли ти матер што мораше да умреш така млад и зелен. Отиде ти на оној другиот свет, жими к*р што ќе се вратиш на овој. Нека ти е лесна ромска земја.[/FONT][/SIZE] [SIZE=12px][FONT=verdana]Ајде Рамче, да си жив и здрав![/FONT][/SIZE] [SIZE=12px][FONT=verdana]xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa ццццццццццц хахахахахаха циганска работа [/FONT][/SIZE] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Забава
Хумор
Денес ме насмеа...
На врв
Bottom