Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Забава
Хумор
Денес ме насмеа...
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="МиГ 21" data-source="post: 184965" data-attributes="member: 2076"><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'">Си стоеле двајца полицајци пред гинеколошка клиника и читале плакат на кој пишувало:</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'">„Најзагрозени професии од сифилис се: 1. Актери 2. Шофери 3. Полицајци.“</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'">Откако го прочитале, едниот полицаец го прашал другиот:</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'">- Абе колега, што е тоа сифилис?</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'">А овој му мавнал еден шамар и му рекол:</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'">- Е од такви како тебе сме на трето место!</span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="МиГ 21, post: 184965, member: 2076"] [SIZE=12px][FONT=verdana]Си стоеле двајца полицајци пред гинеколошка клиника и читале плакат на кој пишувало:[/FONT][/SIZE] [SIZE=12px][FONT=verdana]„Најзагрозени професии од сифилис се: 1. Актери 2. Шофери 3. Полицајци.“[/FONT][/SIZE] [SIZE=12px][FONT=verdana]Откако го прочитале, едниот полицаец го прашал другиот: - Абе колега, што е тоа сифилис? А овој му мавнал еден шамар и му рекол: - Е од такви како тебе сме на трето место![/FONT][/SIZE] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Забава
Хумор
Денес ме насмеа...
На врв
Bottom