Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Забава
Хумор
Денес ме насмеа...
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="JaMi" data-source="post: 165171" data-attributes="member: 446"><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'arial'"><span style="color: #000000">Јасни планови за живот</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'arial'"><span style="color: #000000">Учителка во прво одделение ги прашува учениците, кој што сака да биде кога ќе порасне?</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'arial'"><span style="color: #000000">- Ајде ти Ивица што сакаш да бидеш кога ќе пораснеш?</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'arial'"><span style="color: #000000">- Јас сакам да бидам милионер, да имам бесно Ферари, да земам апартман во Копакабана, дворец во Париз, да патувам по светот, да имам неограничено салдо на ВИСА картичката и да најдам некоја „ дроља “ која ќе ја носам со мене и ќе ја сексам по три пати на ден и се ќе и купувам.</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'arial'"><span style="color: #000000">Учителката запрепастена од одговорот дете од прво одделение му вели да седне. Цeлата збунета набрзина дига друго дете да им го одвлече вниманието на децата.</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'arial'"><span style="color: #000000">- Ајде Марица ти што сакаш да бидеш кога ќе пораснеш?</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'arial'"><span style="color: #000000">- Јас учителке сакам да сум му „ дрољата“ на Ивица.</span></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="JaMi, post: 165171, member: 446"] [SIZE=3][FONT=arial][COLOR=#000000]Јасни планови за живот[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=arial][COLOR=#000000]Учителка во прво одделение ги прашува учениците, кој што сака да биде кога ќе порасне?[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=arial][COLOR=#000000]- Ајде ти Ивица што сакаш да бидеш кога ќе пораснеш?[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=arial][COLOR=#000000]- Јас сакам да бидам милионер, да имам бесно Ферари, да земам апартман во Копакабана, дворец во Париз, да патувам по светот, да имам неограничено салдо на ВИСА картичката и да најдам некоја „ дроља “ која ќе ја носам со мене и ќе ја сексам по три пати на ден и се ќе и купувам.[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=arial][COLOR=#000000]Учителката запрепастена од одговорот дете од прво одделение му вели да седне. Цeлата збунета набрзина дига друго дете да им го одвлече вниманието на децата.[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=arial][COLOR=#000000]- Ајде Марица ти што сакаш да бидеш кога ќе пораснеш?[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=arial][COLOR=#000000]- Јас учителке сакам да сум му „ дрољата“ на Ивица.[/COLOR][/FONT][/SIZE] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Забава
Хумор
Денес ме насмеа...
На врв
Bottom