Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Забава
Хумор
Денес ме насмеа...
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Saladin" data-source="post: 161559" data-attributes="member: 272"><p>Едну поему од пре христа ама јоште ме смее. [USER=146]parvati[/USER]</p><p></p><p><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #000000">Т'га за лук</span></span></strong></p><p></p><p></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #000000">Чворачки крила ја да си ставу</span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #000000">да летну малце до „Солунску Главу"</span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #000000">у наши кафане ја да си иду</span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #000000">Да виду „Деду", "Стоилка" да виду</span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #000000">да виду дали кебапи и тамо</span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #000000">чкарт су биднале, како и вамо.</span></span></p><p></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #000000">Ако ко овд'шњо срање мe трефне</span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #000000">ако па скара не ми се ќефне</span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #000000">у Србију бате ја ќе се стегну</span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #000000">накуде Лесковац ќе си побегну</span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #000000">куде што роштиљ бате се пече</span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #000000">вешалице сочни, сафт сал им тече.</span></span></p><p></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #000000">Овде сал Мек е, и мекзној ме обвива</span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #000000">гнете пуно тамо и с'к ме убива.</span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #000000">Чизови и мекови и компирчиња,</span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #000000">питe јабучни и питулчиња,</span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #000000">Около су ветришта и кише падав</span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #000000">А у стомак мекмуке ми владав.</span></span></p><p></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #000000">Не ја не можу овакој да седу</span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #000000">не можу бе ја овј чкарт да га еду</span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #000000">дајте ми крила ја да си ставу</span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #000000">и да летну малце до „Солунску главу“</span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #000000">у наши кафане ја да си иду</span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #000000">да виду „Седмицу“, „Ловца“ да виду.</span></span></p><p></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #000000">Тамо шарска на ќумур се пече,</span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #000000">увијач сочан дим си влече.</span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #000000">Тамо бате и кромид и лукац</span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #000000">и лепиња џабе, бела саде.</span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #000000">Кебапи на кило колко што сакаш</span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #000000">џигерице, кременадле, уштипци да лапаш.</span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #000000">Куде и да погледнеш у даљину</span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #000000">ќе најдеш гурманску убавињу.</span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #000000">Тамо сас мерак ја да си гнету</span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #000000">стомак да е пун, ј***ш диету.</span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Saladin, post: 161559, member: 272"] Едну поему од пре христа ама јоште ме смее. [USER=146]parvati[/USER] [B][FONT=Arial][COLOR=#000000]Т'га за лук[/COLOR][/FONT][/B] [FONT=Arial][COLOR=#000000]Чворачки крила ја да си ставу[/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=#000000]да летну малце до „Солунску Главу"[/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=#000000]у наши кафане ја да си иду[/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=#000000]Да виду „Деду", "Стоилка" да виду[/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=#000000]да виду дали кебапи и тамо[/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=#000000]чкарт су биднале, како и вамо.[/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=#000000]Ако ко овд'шњо срање мe трефне[/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=#000000]ако па скара не ми се ќефне[/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=#000000]у Србију бате ја ќе се стегну[/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=#000000]накуде Лесковац ќе си побегну[/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=#000000]куде што роштиљ бате се пече[/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=#000000]вешалице сочни, сафт сал им тече.[/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=#000000]Овде сал Мек е, и мекзној ме обвива[/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=#000000]гнете пуно тамо и с'к ме убива.[/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=#000000]Чизови и мекови и компирчиња,[/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=#000000]питe јабучни и питулчиња,[/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=#000000]Около су ветришта и кише падав[/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=#000000]А у стомак мекмуке ми владав.[/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=#000000]Не ја не можу овакој да седу[/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=#000000]не можу бе ја овј чкарт да га еду[/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=#000000]дајте ми крила ја да си ставу[/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=#000000]и да летну малце до „Солунску главу“[/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=#000000]у наши кафане ја да си иду[/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=#000000]да виду „Седмицу“, „Ловца“ да виду.[/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=#000000]Тамо шарска на ќумур се пече,[/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=#000000]увијач сочан дим си влече.[/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=#000000]Тамо бате и кромид и лукац[/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=#000000]и лепиња џабе, бела саде.[/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=#000000]Кебапи на кило колко што сакаш[/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=#000000]џигерице, кременадле, уштипци да лапаш.[/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=#000000]Куде и да погледнеш у даљину[/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=#000000]ќе најдеш гурманску убавињу.[/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=#000000]Тамо сас мерак ја да си гнету[/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=#000000]стомак да е пун, ј***ш диету.[/COLOR][/FONT] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Забава
Хумор
Денес ме насмеа...
На врв
Bottom