Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Забава
Хумор
Денес ме насмеа...
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Gemini" data-source="post: 127981" data-attributes="member: 1128"><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'arial'"><span style="color: #000000">Три штрка летале заедно. Првиот го прашува вториот: Каде леташ ти денес? - Ех, денес ќе развеселам еден брачен пар кој веќе 10 години се обидува да добие дете. Им носам преубаво девојченце.</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'arial'"><span style="color: #000000">- Навистина убаво од тебе. Јас одам кај една жена која никогаш немала деца, и носам синче.</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'arial'"><span style="color: #000000">- Ооо, тоа навистина ќе ја направи среќна!</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'arial'"><span style="color: #000000">- А, ти, каде одиш?, го прашале третиот штрк.</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'arial'"><span style="color: #000000">- Јас? Ај, јас летам во манастир кај калуѓерките...!?</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'arial'"><span style="color: #000000">Ништо не им носам...ама стално се помочуваат од страв кога ќе ме видат!</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'arial'"><span style="color: #000000"></span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'arial'"><span style="color: #000000"></span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'arial'"><span style="color: #000000">Бабичка дошла на лекар и му се жали на докторот. - Докторе, прдам нон стоп. Не дека ми пречи, ништо не се слуша, ниту смрди, ама би сакала да го решам проблемот. Еве, додека сум во ординацијава, испуштив барем дваесетина нечујни и безмирисни прдежи.</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'arial'"><span style="color: #000000">Докторот и препишал некои апчиња и и рекол да ги пие три пати на ден. За недела дена да дојде на контрола. Доаѓа бабата по недела дена на контрола и му вели на докторот.</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'arial'"><span style="color: #000000">- Докторе, проблемот е уште поголем!!! И понатаму прдам, и понатаму нечујно, но сега многу смрди.</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'arial'"><span style="color: #000000">Докторот и одговара:</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'arial'"><span style="color: #000000">- Одлично, синусите ги прочистивме, сега да видиме што ќе правиме со слухот...</span></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gemini, post: 127981, member: 1128"] [SIZE=3][FONT=arial][COLOR=#000000]Три штрка летале заедно. Првиот го прашува вториот: Каде леташ ти денес? - Ех, денес ќе развеселам еден брачен пар кој веќе 10 години се обидува да добие дете. Им носам преубаво девојченце. - Навистина убаво од тебе. Јас одам кај една жена која никогаш немала деца, и носам синче. - Ооо, тоа навистина ќе ја направи среќна! - А, ти, каде одиш?, го прашале третиот штрк. - Јас? Ај, јас летам во манастир кај калуѓерките...!? Ништо не им носам...ама стално се помочуваат од страв кога ќе ме видат! Бабичка дошла на лекар и му се жали на докторот. - Докторе, прдам нон стоп. Не дека ми пречи, ништо не се слуша, ниту смрди, ама би сакала да го решам проблемот. Еве, додека сум во ординацијава, испуштив барем дваесетина нечујни и безмирисни прдежи. Докторот и препишал некои апчиња и и рекол да ги пие три пати на ден. За недела дена да дојде на контрола. Доаѓа бабата по недела дена на контрола и му вели на докторот. - Докторе, проблемот е уште поголем!!! И понатаму прдам, и понатаму нечујно, но сега многу смрди. Докторот и одговара: - Одлично, синусите ги прочистивме, сега да видиме што ќе правиме со слухот...[/COLOR][/FONT][/SIZE] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Забава
Хумор
Денес ме насмеа...
На врв
Bottom