Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Убавина и стил
Мода и облека
Деловна облека М/Ж
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Марија" data-source="post: 208696" data-attributes="member: 956"><p>Со годините се менува вкусот, барем мене ми се менува.</p><p>Сега колку обожавам женственост и елегнација не сте свесни... порано не можев да замислам класични пантолони, сако или сукња, сега сите овие слики кои ги имате прикачено ми се преубави и секое од тие парчиња облека би го носела со задоволство.</p><p>Сеуште сум студент, па затоа освен сако, и можеби еден пар елегантни пантолони немам облечено ништо толку класично.</p><p>Сеуште фармерки намбр уан облека во мојот шкаф : ))</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Марија, post: 208696, member: 956"] Со годините се менува вкусот, барем мене ми се менува. Сега колку обожавам женственост и елегнација не сте свесни... порано не можев да замислам класични пантолони, сако или сукња, сега сите овие слики кои ги имате прикачено ми се преубави и секое од тие парчиња облека би го носела со задоволство. Сеуште сум студент, па затоа освен сако, и можеби еден пар елегантни пантолони немам облечено ништо толку класично. Сеуште фармерки намбр уан облека во мојот шкаф : )) [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Убавина и стил
Мода и облека
Деловна облека М/Ж
На врв
Bottom