Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Во здраво тело здрав дух
Здравје и состојба на духот
Дволичност
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Хоуп*" data-source="post: 223772" data-attributes="member: 2740"><p>Поради оваа особина на луѓето, немам вистински пријатели. Не сакам да имам колку да се редат во листата на пријатели, сакам да се има и доверба и почит. Нека е и еден ама вреден и искрен. Не правам лице и не сакам да ми прават. Ова зборам општо за пријателството. Мразам дволични луѓе и оваа е една од особините на луѓето што најмногу ја мразам.</p><p>Точно дека сите ние правиме лице понекогаш. Некогаш и не сме во можност да го покажеме вистинското мислење за некоја персона, како на пример лошиот шеф. Но, не можам да ја разберам дволичноста кај луѓето како главна особина. Не знам дали се тоа луѓе толку жедни за внимание, па прават и очајни мерки за стекнување на "пријатели", ама знам дека таквите сакам да бидат подалеку од мојот живот.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Хоуп*, post: 223772, member: 2740"] Поради оваа особина на луѓето, немам вистински пријатели. Не сакам да имам колку да се редат во листата на пријатели, сакам да се има и доверба и почит. Нека е и еден ама вреден и искрен. Не правам лице и не сакам да ми прават. Ова зборам општо за пријателството. Мразам дволични луѓе и оваа е една од особините на луѓето што најмногу ја мразам. Точно дека сите ние правиме лице понекогаш. Некогаш и не сме во можност да го покажеме вистинското мислење за некоја персона, како на пример лошиот шеф. Но, не можам да ја разберам дволичноста кај луѓето како главна особина. Не знам дали се тоа луѓе толку жедни за внимание, па прават и очајни мерки за стекнување на "пријатели", ама знам дека таквите сакам да бидат подалеку од мојот живот. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Во здраво тело здрав дух
Здравје и состојба на духот
Дволичност
На врв
Bottom