Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Медијатека
Музика
Изведувачи
Даниел Кајмакоски - искрен или позер?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Butterfly^^" data-source="post: 280925" data-attributes="member: 2352"><p>Дека пее одлично е повеќе од очигледно. Според мене најдобро се претставува во поп стил и треба да продолжи да бира такви песни. Е сега добро е што тој знае да се снајде во речиси секоја варијанта, значи не фалшира, што е особено битно за таквата професија. За харизма до некаде има, но ептен ми е флегма. Едно прашање ќе му постават дечково лагано си филозофира као цела емисија да му е посветена нему. </p><p>За популарноста мислам дека нема шо да се дискутира. Х фактор - светски познато шоу, Даниел единствен македонски натпреварувач ... па и Белов беше единствениот македонски натпреварувач во Операција Триумф и беше т.н "фаворит" ( а според мене две чисти нема дечкото од пеење) . Јас му предвидувам некое 2 , 3 место.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Butterfly^^, post: 280925, member: 2352"] Дека пее одлично е повеќе од очигледно. Според мене најдобро се претставува во поп стил и треба да продолжи да бира такви песни. Е сега добро е што тој знае да се снајде во речиси секоја варијанта, значи не фалшира, што е особено битно за таквата професија. За харизма до некаде има, но ептен ми е флегма. Едно прашање ќе му постават дечково лагано си филозофира као цела емисија да му е посветена нему. За популарноста мислам дека нема шо да се дискутира. Х фактор - светски познато шоу, Даниел единствен македонски натпреварувач ... па и Белов беше единствениот македонски натпреварувач во Операција Триумф и беше т.н "фаворит" ( а според мене две чисти нема дечкото од пеење) . Јас му предвидувам некое 2 , 3 место. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Медијатека
Музика
Изведувачи
Даниел Кајмакоски - искрен или позер?
На врв
Bottom