Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Медијатека
Музика
Изведувачи
Даниел Кајмакоски - искрен или позер?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="The_Mayor" data-source="post: 280870" data-attributes="member: 779"><p>Не го гледам тоа реално шоу или како се нарекува, а и Даниел го имам слушнато само 2-3 пати на јутуб и од моја гледна точка вака изгледа.</p><p>Даниел е просечен пејач, нема потреба да се споредува или рангира во класата вокали како Тоше, Андреа Бочели, Чолич или кој било друг, прва разлика е што тој е баритон ( среден машки глас ) а Тоше беше тенор (висок машки глас), тенорите секогаш можат да фатат 2-3 скали повисоко од баритон и секогаш подобро изгледа за уво. Исто така се препознава школован вокал и уличен, него би го споредувал со тоа детето што победи на идол од Гевгелија не ми текнува како се викаше.</p><p>Но од друга гледна точка, јас би сакал да победи Даниел или било кој македонец/македонка одколку србин, босанец итн. Се надевам дека некој ден ќе излезат и многу други како Тоше што ќе ја претставуваат оваа наша мала земја насекаде во светот. </p><p>Македонците се желни за навиваање, бараат оргиналност и мразат споредби.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="The_Mayor, post: 280870, member: 779"] Не го гледам тоа реално шоу или како се нарекува, а и Даниел го имам слушнато само 2-3 пати на јутуб и од моја гледна точка вака изгледа. Даниел е просечен пејач, нема потреба да се споредува или рангира во класата вокали како Тоше, Андреа Бочели, Чолич или кој било друг, прва разлика е што тој е баритон ( среден машки глас ) а Тоше беше тенор (висок машки глас), тенорите секогаш можат да фатат 2-3 скали повисоко од баритон и секогаш подобро изгледа за уво. Исто така се препознава школован вокал и уличен, него би го споредувал со тоа детето што победи на идол од Гевгелија не ми текнува како се викаше. Но од друга гледна точка, јас би сакал да победи Даниел или било кој македонец/македонка одколку србин, босанец итн. Се надевам дека некој ден ќе излезат и многу други како Тоше што ќе ја претставуваат оваа наша мала земја насекаде во светот. Македонците се желни за навиваање, бараат оргиналност и мразат споредби. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Медијатека
Музика
Изведувачи
Даниел Кајмакоски - искрен или позер?
На врв
Bottom