Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Медијатека
Музика
Изведувачи
Даниел Кајмакоски - искрен или позер?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="existence" data-source="post: 280833" data-attributes="member: 621"><p>Стварно бе и мене многу ме нервираат кога сите ги споредуваат со Тоше и од нервоза се јавувам кај Иван Исцелител да ме смири.</p><p></p><p>Ози би рекол: Who dafuq is Daniel?</p><p></p><p></p><p></p><p></p><p>Ја па не знам шо толку сите кренаа фама Даниел та Даниел. Уште малку петиција ќе распишат и на евровизија да го пратат и улица во Скопје да именуваат по него. Го слушнав еднаш или два пати и ништо повеќе од тежок просек. А за тоа па „Кад се сељо покондури“ имаше едно меме "watch out we got a badass over here" (да не стаам слика де). Демек ако дошол од некое мало местенце очекувано е тоа однесување, па као немал однесување надвор од сцената а-у јадара јадара мамбо џамбо раткорипнапрекурека. Овие „ѕвездите“ кога зборат и на сцена и надвор од сцена, по три чаши мед и млеко стигаат пред сите што ги слушнале, а обичен смртник коа ќе каже нешто бил сељак и не знаел да се однесува надвор од сцената.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="existence, post: 280833, member: 621"] Стварно бе и мене многу ме нервираат кога сите ги споредуваат со Тоше и од нервоза се јавувам кај Иван Исцелител да ме смири. Ози би рекол: Who dafuq is Daniel? Ја па не знам шо толку сите кренаа фама Даниел та Даниел. Уште малку петиција ќе распишат и на евровизија да го пратат и улица во Скопје да именуваат по него. Го слушнав еднаш или два пати и ништо повеќе од тежок просек. А за тоа па „Кад се сељо покондури“ имаше едно меме "watch out we got a badass over here" (да не стаам слика де). Демек ако дошол од некое мало местенце очекувано е тоа однесување, па као немал однесување надвор од сцената а-у јадара јадара мамбо џамбо раткорипнапрекурека. Овие „ѕвездите“ кога зборат и на сцена и надвор од сцена, по три чаши мед и млеко стигаат пред сите што ги слушнале, а обичен смртник коа ќе каже нешто бил сељак и не знаел да се однесува надвор од сцената. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Медијатека
Музика
Изведувачи
Даниел Кајмакоски - искрен или позер?
На врв
Bottom