Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Медијатека
Музика
Изведувачи
Даниел Кајмакоски - искрен или позер?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Аркантос" data-source="post: 280826" data-attributes="member: 1768"><p>Секогаш за секоја личност и ѕвезда ќе има поделени мислења. Ниту Тоше го сакаа сите ниту па Даниел ќе го засакаат сите.</p><p>Да не зборуваме па за светски ѕвезди што некои ги тетовираат за себе, а други ги плукаат.</p><p>Лејди Гага на некого е идол, мене ми е пиши-пропало.</p><p>Е сега, кога сме кај Даниел... Од моја гледна точка... Х фактор е место каде што треба да се најдат таленти(огромни таленти) со огромен Х фактор во нив, е сега... На ова шоу... за жал подвалија во наоѓањето со некој таков талент...сите се просечни, Лукијан или како и да се вика човекот, фалшира по 20 пати во просек, ама го сметаат за еден од фаворитите; Тамара, што е патем мој фаворит, а ни јас не знам зошто кога сто пати докажа дека нејзиниот вокал не е толку моќен колку што се чинеше на почетокот; Илма, што има неверојатно добар вокал...ама е мала, нејзините години не ѝ дозволуваат да ги почувствува добро песните па не може секогаш да пренесе моќна емоција...и така до недоглед може да се коментира за сите што се овие лајф изданија и кои не се баш со голем „Х фактор“ во нив.</p><p>Од таков недостиг на моќни вокали се навртија на Даниел...кој патем е доста просечен, не е нешто „воу“ колку што го прават. Пее добро, тоа не може да се побие, ама не е за да се дигне толкава фама околу него...</p><p>А, ако ги коментираме неговите постапки после тие три минути пеење... тогаш да, има многу нелогичности во неговите искази, ама анализирајќи ги стигнав до заклучок: Дека можеби е од некое од селата околу Охрид и Струга па затоа еднаш кажува Охрид еднаш Струга... ама тука нема што да се замерува или слично, човекот цел живот го поминал во Швајцарија и има изгубено некое чувство за националност...</p><p>Мене ме нервира неговото првично „скривање“ на песните кои не му доживеале успех, ама затоа кажа дека на Каролина ѝ напишал песна која е апсолитен Хит конкретно во Србија... Е тоа ме изиритира навистина... ама што е тука е, на Х фактор се коментира пеењето - кое кажав е просечно и не ме воодушевува толку многу, а не неговите вистинити/лажни искажувања - за тоа ќе коментираме на шоуто „Момент на вистината“.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Аркантос, post: 280826, member: 1768"] Секогаш за секоја личност и ѕвезда ќе има поделени мислења. Ниту Тоше го сакаа сите ниту па Даниел ќе го засакаат сите. Да не зборуваме па за светски ѕвезди што некои ги тетовираат за себе, а други ги плукаат. Лејди Гага на некого е идол, мене ми е пиши-пропало. Е сега, кога сме кај Даниел... Од моја гледна точка... Х фактор е место каде што треба да се најдат таленти(огромни таленти) со огромен Х фактор во нив, е сега... На ова шоу... за жал подвалија во наоѓањето со некој таков талент...сите се просечни, Лукијан или како и да се вика човекот, фалшира по 20 пати во просек, ама го сметаат за еден од фаворитите; Тамара, што е патем мој фаворит, а ни јас не знам зошто кога сто пати докажа дека нејзиниот вокал не е толку моќен колку што се чинеше на почетокот; Илма, што има неверојатно добар вокал...ама е мала, нејзините години не ѝ дозволуваат да ги почувствува добро песните па не може секогаш да пренесе моќна емоција...и така до недоглед може да се коментира за сите што се овие лајф изданија и кои не се баш со голем „Х фактор“ во нив. Од таков недостиг на моќни вокали се навртија на Даниел...кој патем е доста просечен, не е нешто „воу“ колку што го прават. Пее добро, тоа не може да се побие, ама не е за да се дигне толкава фама околу него... А, ако ги коментираме неговите постапки после тие три минути пеење... тогаш да, има многу нелогичности во неговите искази, ама анализирајќи ги стигнав до заклучок: Дека можеби е од некое од селата околу Охрид и Струга па затоа еднаш кажува Охрид еднаш Струга... ама тука нема што да се замерува или слично, човекот цел живот го поминал во Швајцарија и има изгубено некое чувство за националност... Мене ме нервира неговото првично „скривање“ на песните кои не му доживеале успех, ама затоа кажа дека на Каролина ѝ напишал песна која е апсолитен Хит конкретно во Србија... Е тоа ме изиритира навистина... ама што е тука е, на Х фактор се коментира пеењето - кое кажав е просечно и не ме воодушевува толку многу, а не неговите вистинити/лажни искажувања - за тоа ќе коментираме на шоуто „Момент на вистината“. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Медијатека
Музика
Изведувачи
Даниел Кајмакоски - искрен или позер?
На врв
Bottom