Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Фамилија и семејство
Деца
Дали цртаните филмови влијаат лошо на децата?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Dr.Gonzo" data-source="post: 201364" data-attributes="member: 459"><p>Влијаат и тоа како, еве јас сум жив пример на лошо влијание од цртаните филмови. Абе какви глупости зборите не ми се верува, Телетабиси - најретардираниот цртан што може да постои кај што нема грам насилство и ради него се фрлале деца у бунар. Булшит. Ние што гледавме Том и Џери ко мали им фрлавме наковална врз глава на другарчињата. Ги оставале сами дечињата пред тв и тие сешто гледале хахаха па на тв нема ништо бе, а тоа што чим научат децата да пишуваат им купуваат компјутер и они седнуваат одма да напраат фејсбук нема врска, на интернет нема ништо да се види што може лошо да влијае, цртаните биле криви.</p><p></p><p></p><p></p><p>Стварно? Стварно? Би им пуштила ти на твоите деца да гледаат турски серии наместо цртани? Некоја од типот на Полат Алемдар или Езел кај што луѓето си ги сечат главите за добро утро</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Dr.Gonzo, post: 201364, member: 459"] Влијаат и тоа како, еве јас сум жив пример на лошо влијание од цртаните филмови. Абе какви глупости зборите не ми се верува, Телетабиси - најретардираниот цртан што може да постои кај што нема грам насилство и ради него се фрлале деца у бунар. Булшит. Ние што гледавме Том и Џери ко мали им фрлавме наковална врз глава на другарчињата. Ги оставале сами дечињата пред тв и тие сешто гледале хахаха па на тв нема ништо бе, а тоа што чим научат децата да пишуваат им купуваат компјутер и они седнуваат одма да напраат фејсбук нема врска, на интернет нема ништо да се види што може лошо да влијае, цртаните биле криви. Стварно? Стварно? Би им пуштила ти на твоите деца да гледаат турски серии наместо цртани? Некоја од типот на Полат Алемдар или Езел кај што луѓето си ги сечат главите за добро утро [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Фамилија и семејство
Деца
Дали цртаните филмови влијаат лошо на децата?
На врв
Bottom