Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Убавина и стил
Мода и облека
Дали сте во мода?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="apple-girl" data-source="post: 167889" data-attributes="member: 2198"><p>е за ова тема имам едно свое мислење .. сум голема љубителка на модните трендови .. но сепак во модата знае да изненади .. пошто сум голем обожжавател на високи потпетици гледам повторно се враќаат во мода Чевлите на шпиц а тоа воопшто не ми се допаѓа па затоа оваа сезона нема да бидам во мода и да носам шпиц штикли .. хехе .. ја следам модата но сепак ја комбинирам со еден свој сопствен стил па ми изгледа супер .. барем за мои очи и си се чувствувам пријатно ... Сепак високите потпетици се неизбежни за вечерни излегувања со некое фустанче или фармерки со маичка изгледа едноставно но сепак елегантно ... Модните додатоци исто така ги обожавам .. па актуелната мода што е моментално ( за модни додатоци ) баш ми се допаѓа ..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="apple-girl, post: 167889, member: 2198"] е за ова тема имам едно свое мислење .. сум голема љубителка на модните трендови .. но сепак во модата знае да изненади .. пошто сум голем обожжавател на високи потпетици гледам повторно се враќаат во мода Чевлите на шпиц а тоа воопшто не ми се допаѓа па затоа оваа сезона нема да бидам во мода и да носам шпиц штикли .. хехе .. ја следам модата но сепак ја комбинирам со еден свој сопствен стил па ми изгледа супер .. барем за мои очи и си се чувствувам пријатно ... Сепак високите потпетици се неизбежни за вечерни излегувања со некое фустанче или фармерки со маичка изгледа едноставно но сепак елегантно ... Модните додатоци исто така ги обожавам .. па актуелната мода што е моментално ( за модни додатоци ) баш ми се допаѓа .. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Убавина и стил
Мода и облека
Дали сте во мода?
На врв
Bottom