Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Убавина и стил
Мода и облека
Дали сте во мода?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Mystique" data-source="post: 166881" data-attributes="member: 1302"><p>Се стремам да бидам во мода со стандардите кои јас ги поставувам. Сите пишуваме дека сакаме да носиме тоа што е практично, што нас ни се допаѓа, а при тоа сите трчаме во сити мол да купиме во зара, бершка , и тако даље од најновите колекции. (не зборам за сите, навистина има исклучоци и ги почитувам, а исто и оние што трчаат ги почитувам не ми сметаат) но во глобала барем од моето окружување и во мојот град сите станале “болни“ за тие демек “марки“ и обавезно дискутираат на тие теми како да е целта на нивно постоење да си купат најнова колекција фустанче од зара.Ми се случило да ми напомене една девојка дека блузичката што ја носам ја имала таа пред 2 сезони.... Во некои моменти ми паѓа тешко што не можам да си приуштам шопинг во сити мол и одеднаш да се опремам од глава до пети, но во следниот момент сфаќам дека сум во многу случаи подотерана во стварчињата што ги купувам од обичните “чајна мејд“ дуќанчиња и ги комбинирам по мој фкус и во мој стил. Така да не сум старомодна, следам што е ново, но не боледувам да бидам џет сетерка која подалеку од фешн ис мај дрог не знае.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mystique, post: 166881, member: 1302"] Се стремам да бидам во мода со стандардите кои јас ги поставувам. Сите пишуваме дека сакаме да носиме тоа што е практично, што нас ни се допаѓа, а при тоа сите трчаме во сити мол да купиме во зара, бершка , и тако даље од најновите колекции. (не зборам за сите, навистина има исклучоци и ги почитувам, а исто и оние што трчаат ги почитувам не ми сметаат) но во глобала барем од моето окружување и во мојот град сите станале “болни“ за тие демек “марки“ и обавезно дискутираат на тие теми како да е целта на нивно постоење да си купат најнова колекција фустанче од зара.Ми се случило да ми напомене една девојка дека блузичката што ја носам ја имала таа пред 2 сезони.... Во некои моменти ми паѓа тешко што не можам да си приуштам шопинг во сити мол и одеднаш да се опремам од глава до пети, но во следниот момент сфаќам дека сум во многу случаи подотерана во стварчињата што ги купувам од обичните “чајна мејд“ дуќанчиња и ги комбинирам по мој фкус и во мој стил. Така да не сум старомодна, следам што е ново, но не боледувам да бидам џет сетерка која подалеку од фешн ис мај дрог не знае. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Убавина и стил
Мода и облека
Дали сте во мода?
На врв
Bottom