Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Убавина и стил
Мода и облека
Дали сте во мода?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Saladin" data-source="post: 165525" data-attributes="member: 272"><p>Шо се тиче облека, не пратам и не се замарам за мода. Носам она што ми се ускладува на тело, не да боде очи за у јавност. Мала дигресија, нешо шо не трпам е да се биде вон стадото по секоја цена или накратко речено - хипстеризам. Демек сеа ќе терам нешто вон мода, ќе пишувам со молив додека полесно ми е да куцам на ПС, ќе се облекувам во нешто невкусно само колку да привлечам внимание пошо нели, као мал сум бил исмеван и не можам да се носам сеа со тоа што луѓето више не се замараат со мојот итака неиновативен живот. Е сево ова ми е толку дебилно што понекад им удирам контра шо ваквиве хипстери им викам: Ејј брат па вчера видов еден ист ко тебе, го носеше истото парче облека, па мислев дека си ти, ама некако по фаца не си личите. </p><p>Значи едно е уникатност, друго е хипстеризам. Уникатност секако да, тоа отсликува дека личноста не е сериски број. Ама замарањето со тоа доведува до она погоре.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Saladin, post: 165525, member: 272"] Шо се тиче облека, не пратам и не се замарам за мода. Носам она што ми се ускладува на тело, не да боде очи за у јавност. Мала дигресија, нешо шо не трпам е да се биде вон стадото по секоја цена или накратко речено - хипстеризам. Демек сеа ќе терам нешто вон мода, ќе пишувам со молив додека полесно ми е да куцам на ПС, ќе се облекувам во нешто невкусно само колку да привлечам внимание пошо нели, као мал сум бил исмеван и не можам да се носам сеа со тоа што луѓето више не се замараат со мојот итака неиновативен живот. Е сево ова ми е толку дебилно што понекад им удирам контра шо ваквиве хипстери им викам: Ејј брат па вчера видов еден ист ко тебе, го носеше истото парче облека, па мислев дека си ти, ама некако по фаца не си личите. Значи едно е уникатност, друго е хипстеризам. Уникатност секако да, тоа отсликува дека личноста не е сериски број. Ама замарањето со тоа доведува до она погоре. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Убавина и стил
Мода и облека
Дали сте во мода?
На врв
Bottom