знаеме дека има ама овде почетокот и крајот се повржаа со религијата и нема потреба од бришењеИмате теми за религија, Темава не е за бог ни за религии, молам модераторов да позачисти од офтопици.
знаеме дека има ама овде почетокот и крајот се повржаа со религијата и нема потреба од бришењеИмате теми за религија, Темава не е за бог ни за религии, молам модераторов да позачисти од офтопици.
Eпа образложи како тој бог е почетак и крај, ајде по тфое како тој он га стфорија сфе овој, како почнало сфе
и какф ке биде крај ?
абе така се одговара на училиште -јас си кажав и толку.ЈАс си кажав што е почеток и крај. Други почнаа да се расправаат со мене.
Не, колку да се направам паметно. Туку логично би било оној кој ги навредува Атеистите да не е еден од нив, да е Верник.
А верник е оној кој има цврста верба во нешто.
Ако веруваш во Бога би требало да се придржуваш кон неговите правила. Бидејќи ти не се придржуваш преку ова што ни го презентираш значи си се’ само Господов верник не.
Тоа е негово право ама дали почетокот и крајот познуваат и завршуваат со Бог?Тој што ја отворил темава го заприметив на други теми дека кажал дека е атеист.
епа шљапаш глупости без факти : )Читај бе библија. Не сум ти ја тука професор.
епа шљапаш глупости без факти : )
Не ми се чита библија, измишљотине до јаја : )
Што као демек Адам и Ева, од ребро се праи човек
значи ребро е почетак на сфе : ) цц сфашта
Демантирај ме ако можеш. Не ми кажувај кај треба да „терам“.Ок. терај си даље
Тоа е негово право ама дали почетокот и крајот познуваат и завршуваат со Бог?
Не ме ни интересира : ) што ми мења у живот ако гу прочитам библијуГлеаш дека си заспан и ништо не знаеш?