Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Забава
Досие X на форумот
Дали ви се има случено некоја натприродна работа?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Snow" data-source="post: 309839" data-attributes="member: 1025"><p>Мене ми се нема нешто случено, но на мајка ми да. Ми раскажувше дека кога била 10-13 год. седела со нејзините две сестри во дневната и играле карти(баба ми и дедо ми имаат прилично голема куќа на 2 спрата) одеднаш светлото само се вклучило во спротивната соба на која им била отворена вратата. Го изгасиле и после 15 минути пак се вклучило и веќе се усрале.. Одма на спиење.</p><p>И уште едно.. Со братучед си иделе преку еден мост долг околу 800m кој е тесен едвај двајца можат да се размимат и ги следел човек во бел мантил на кој фацата му била замаглена, отишле во едно "интернет кафе" (само биљард имало тогаш) и тој седнал и ги чекал.. Стигнале дома и какос сега братучедот да си отиде до другата куќа(на 200m).. Ја преспл ноќта и утрото кога се разбудиле нашле цигари во дворот на куќата.. Тој ваљда седел и чекал..</p><p></p><p>Извинете ме ако имам некои печатни грешки(се трудев да нема) од телефон пишувам.</p><p></p><p>Sent from my G3 using Tapatalk</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Snow, post: 309839, member: 1025"] Мене ми се нема нешто случено, но на мајка ми да. Ми раскажувше дека кога била 10-13 год. седела со нејзините две сестри во дневната и играле карти(баба ми и дедо ми имаат прилично голема куќа на 2 спрата) одеднаш светлото само се вклучило во спротивната соба на која им била отворена вратата. Го изгасиле и после 15 минути пак се вклучило и веќе се усрале.. Одма на спиење. И уште едно.. Со братучед си иделе преку еден мост долг околу 800m кој е тесен едвај двајца можат да се размимат и ги следел човек во бел мантил на кој фацата му била замаглена, отишле во едно "интернет кафе" (само биљард имало тогаш) и тој седнал и ги чекал.. Стигнале дома и какос сега братучедот да си отиде до другата куќа(на 200m).. Ја преспл ноќта и утрото кога се разбудиле нашле цигари во дворот на куќата.. Тој ваљда седел и чекал.. Извинете ме ако имам некои печатни грешки(се трудев да нема) од телефон пишувам. Sent from my G3 using Tapatalk [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Забава
Досие X на форумот
Дали ви се има случено некоја натприродна работа?
На врв
Bottom