Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Забава
Досие X на форумот
Дали ви се има случено некоја натприродна работа?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Altaïr" data-source="post: 305203" data-attributes="member: 1548"><p>Мене дома ми се случуваат чудни работи. Еднаш на пример јас си гледав тв, ја даваа репризата од Отфрлена (убава серија е, 3572 епизоди има). И сега така си гледам и наеднаш ми се исклучи телевизорот, и во тој момент не знаев што се случува и бев во шок. Пробував на секој начин да го пуштам но ништо, и тогаш слушнав гласови, мислев дека полудувам, дека пред тоа пиев апче за пролив па си мислев да не сум се напил некое друго. И таков стојам во место пред тв и се обидувам да слушнам што кажуваат гласовите. Не можев ништо да разберам и по некое време ги снема. Излегов надвор и застанав на тераса, не ми беше јасно што се случува. Кога се завртев видов нешто страшно што ми ги пресече нозете. Ми ја исклучиле струјата.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Altaïr, post: 305203, member: 1548"] Мене дома ми се случуваат чудни работи. Еднаш на пример јас си гледав тв, ја даваа репризата од Отфрлена (убава серија е, 3572 епизоди има). И сега така си гледам и наеднаш ми се исклучи телевизорот, и во тој момент не знаев што се случува и бев во шок. Пробував на секој начин да го пуштам но ништо, и тогаш слушнав гласови, мислев дека полудувам, дека пред тоа пиев апче за пролив па си мислев да не сум се напил некое друго. И таков стојам во место пред тв и се обидувам да слушнам што кажуваат гласовите. Не можев ништо да разберам и по некое време ги снема. Излегов надвор и застанав на тераса, не ми беше јасно што се случува. Кога се завртев видов нешто страшно што ми ги пресече нозете. Ми ја исклучиле струјата. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Забава
Досие X на форумот
Дали ви се има случено некоја натприродна работа?
На врв
Bottom