Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Забава
Досие X на форумот
Дали ви се има случено некоја натприродна работа?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Mystique" data-source="post: 287931" data-attributes="member: 1302"><p>Реално ми се нема случено мене лично, ама сум под постојан страв дека ќе ми се случи, како параноја ме фаќа навечер некогаш и паника. Така да од пусти страв више се осеќам како 5милиони пати да сум била во некоја натприродна ситуација. </p><p>Инаку кај нас дома пред 3-4 години , после 1 год откако почина дедо ми, на Татко ми му се случи да се разбуди од сон, да не може да се помрдне , а над него црна сенка со главата како остар агол. Не се чувствувал како да го стега , туку само неможел да се помести, а мајка ми до него си спиела мирно. Така неколку секунди, кажува дека во себе ја повторувал „Оче Наш“ и одеднаш сенката се собрала и низ прозорецот надвор.По неколку секунди почнало и телото да му се пушта. Сум читала за феноменот парализа за време на спиење и многу веројатно е да е и случајов резултат на тоа што будењето на мозокот од сон не било синхронизирано со будењето на телото, но кога Татко ми се консултираше со Поп, тој му кажа дека најверојатно бил нечестивиот, и дека тој се појавувал со така црна остра глава како на риба, тоа бил као знакот. И као , имаш среќа некој што те чува те разбудил и те спасил. Језиво. Јас една вечер после случајот знам седев кај нив во спална и некако ми пројдоа морници по грбот, се свртев станав и со висок тон се обратив „Ако има тука некој, ти наредувам да го оставиш моето семејство, и да си заминеш од оваа куќа“ И се прекрстив 3 пати пред икона. </p><p>За се сум разумна, ама во овие работи не се мешам ни со факти ни со докази ни со наука ни со ништо. Ни да , ни не. Ама молам да се подалеку од мене.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mystique, post: 287931, member: 1302"] Реално ми се нема случено мене лично, ама сум под постојан страв дека ќе ми се случи, како параноја ме фаќа навечер некогаш и паника. Така да од пусти страв више се осеќам како 5милиони пати да сум била во некоја натприродна ситуација. Инаку кај нас дома пред 3-4 години , после 1 год откако почина дедо ми, на Татко ми му се случи да се разбуди од сон, да не може да се помрдне , а над него црна сенка со главата како остар агол. Не се чувствувал како да го стега , туку само неможел да се помести, а мајка ми до него си спиела мирно. Така неколку секунди, кажува дека во себе ја повторувал „Оче Наш“ и одеднаш сенката се собрала и низ прозорецот надвор.По неколку секунди почнало и телото да му се пушта. Сум читала за феноменот парализа за време на спиење и многу веројатно е да е и случајов резултат на тоа што будењето на мозокот од сон не било синхронизирано со будењето на телото, но кога Татко ми се консултираше со Поп, тој му кажа дека најверојатно бил нечестивиот, и дека тој се појавувал со така црна остра глава како на риба, тоа бил као знакот. И као , имаш среќа некој што те чува те разбудил и те спасил. Језиво. Јас една вечер после случајот знам седев кај нив во спална и некако ми пројдоа морници по грбот, се свртев станав и со висок тон се обратив „Ако има тука некој, ти наредувам да го оставиш моето семејство, и да си заминеш од оваа куќа“ И се прекрстив 3 пати пред икона. За се сум разумна, ама во овие работи не се мешам ни со факти ни со докази ни со наука ни со ништо. Ни да , ни не. Ама молам да се подалеку од мене. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Забава
Досие X на форумот
Дали ви се има случено некоја натприродна работа?
На врв
Bottom