Дали ве интересира што мисли одреден член?

Trajche

Староседелец
13 февруари 2012
1,542
2,557
1,133
Не се познавам со никој лично, неможам да кажам мислење за некој/а се додека не го запознам во живо, истото важи и за мене. До некаде форумот го опишува членот каква личност е, но сепак за мене тоа е само мал дел да не речам 10%.

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
еве јас... ју симс најс ту ми...ивн иф ај донт ноу ју:sram мејби биказ ју ар џемини лајк ми :p
хаха, мило ми е што ти симам најс :rofl Иначе и ти кул ми изгледаш, барем според твоите пораките што ги имам читано (hug)

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati and N|ghtmare_f

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Заборавена тема,тигарот ја нашол :) ....еее тигрице ма.
Јас не сакам да знам кој што мисли за мене а знам.Е ај сега де :D
нормално,имам и јас оформено некое мислење за одредени членови,за некој повеке за некој помалку,но секако дека не е целосно но е доволно,повеке за сега и не ми треба.

TIGERWOMAN31SK

Истакнат Член
3 јули 2012
822
697
93
Заборавена тема,тигарот ја нашол :) ....еее тигрице ма.
Јас не сакам да знам кој што мисли за мене а знам.Е ај сега де :D
нормално,имам и јас оформено некое мислење за одредени членови,за некој повеке за некој помалку,но секако дека не е целосно но е доволно,повеке за сега и не ми треба.
мене у принцип и не ме боли кој што мисли за мене ама дека темава ја начекав па баш сум љубопитна :).ееее другарка ми маа кај си ми ти,ако не ти текне тебе на мене никој не ме мисли (hug)

• Ми се допаѓа
Реакции: $3Я3|\||)&p&†Y

84 sk_Y ^_-

Староседелец
21 ноември 2012
595
825
1,093
Многу ме интересира за мене шо мислат ,ама јас имам мислење само за неколку члена ... :)

Anakin

Истакнат Член
23 август 2012
869
977
203
да, имам површинско милење за два -три членови онака само од мислења и некакви гледишта или музика..и да се позитивни .)) и ми е драго дури и следам шо напишале коментирале...за мене незнам шо мислат, нов член сум така да углавно ништо. :)
parvati :cool: