Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Колумни
Дали Скопје треба да се затвори?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Y1K991" data-source="post: 128977" data-attributes="member: 593"><p>извинете, тогаш нема да зборуваме за Скопје тие што не сме Скопјани. Скопје на Скопјаните. Заради Косовските бегалци кои од запад како пакман ви го јадат Скопјето. Немаат скопјани по 10 деца ама затоа Скопје е административен, политички, културен образовен ценатар на Македонија. Затоа што се е во Скопје. Буквално се што се гради се гради во Скопје. Демек Скопје нема пикање носови. Кога спомна студии, треба да знаеш дека Битола како универзитетски град нема медицински факултет, туку има висока школа. Високата школа е сместена во Битолската болница. Скопје никогаш не би ми бил прв на листата на студии, грешката ми е што се запишав Битола а не во Констанца.јебига младост-лудост. Не го вреѓам Скопје, туку ги вреѓам луѓето кои се од Скопје и ги омаловажуваат луѓето кои не се од Скопје. Затоа што тие луѓе мислат дека го фатиле горнион за ****** ако биле Скопјани. Префрлете ги должностите на Скопје на другите градови и ќе видите како интересот за Скопје ќе биде намален.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Y1K991, post: 128977, member: 593"] извинете, тогаш нема да зборуваме за Скопје тие што не сме Скопјани. Скопје на Скопјаните. Заради Косовските бегалци кои од запад како пакман ви го јадат Скопјето. Немаат скопјани по 10 деца ама затоа Скопје е административен, политички, културен образовен ценатар на Македонија. Затоа што се е во Скопје. Буквално се што се гради се гради во Скопје. Демек Скопје нема пикање носови. Кога спомна студии, треба да знаеш дека Битола како универзитетски град нема медицински факултет, туку има висока школа. Високата школа е сместена во Битолската болница. Скопје никогаш не би ми бил прв на листата на студии, грешката ми е што се запишав Битола а не во Констанца.јебига младост-лудост. Не го вреѓам Скопје, туку ги вреѓам луѓето кои се од Скопје и ги омаловажуваат луѓето кои не се од Скопје. Затоа што тие луѓе мислат дека го фатиле горнион за ****** ако биле Скопјани. Префрлете ги должностите на Скопје на другите градови и ќе видите како интересот за Скопје ќе биде намален. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Колумни
Дали Скопје треба да се затвори?
На врв
Bottom