Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Колумни
Дали Скопје треба да се затвори?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Bum-Bum" data-source="post: 125607" data-attributes="member: 630"><p>Ајде сега размисли зашто тој воздух е таков...</p><p>Па она е тоа што го зборам...</p><p>Дека ке поцркаме бе луѓе...Воздухот е ужасно загаден ,дрва немаме се е во згради,...</p><p>Јас сега со задволство би се иселила во друг град но каде да одам...Па во Скопје имам и кука и се...</p><p>Ако сака некој од било кој друг град да правиме замена...Да ми даде нешто во друг град ја на него во Скопје...</p><p>Па никогаш не би се вратила...</p><p></p><p></p><p></p><p>Не е тоа инает...тоа е само гледање на работите од моја перспектива...</p><p>И никогаш нема да го сватам ниту да се помирам со тоа..дека дишам ужасно загаден воздух,дека неам нормална планина да прошетам и дека нема место во автобусите да влезеш....</p><p></p><p>Знаеш мелпомена...ке го сватиш ова само когаке ти дојдеме дома 10 души ке ти се насеелиме и ке си живееме кај тебе..</p><p>Ке ти ја земе работата...А ти си се борела за то...</p><p>Па океј попметна сум од тебе..</p><p>Како ке се чуствуваш...Или едноставно ке станеш и ке си дојдеш од тамо од каде што ние сме ти се населиле?</p><p></p><p>Извини ама тоа што ти живееш во поубав стан од мојот и имаш поубава работа е некогаш ствар на среќа и некоја генерација позади тебе се трудела за ти да го имаш тоа</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Bum-Bum, post: 125607, member: 630"] Ајде сега размисли зашто тој воздух е таков... Па она е тоа што го зборам... Дека ке поцркаме бе луѓе...Воздухот е ужасно загаден ,дрва немаме се е во згради,... Јас сега со задволство би се иселила во друг град но каде да одам...Па во Скопје имам и кука и се... Ако сака некој од било кој друг град да правиме замена...Да ми даде нешто во друг град ја на него во Скопје... Па никогаш не би се вратила... Не е тоа инает...тоа е само гледање на работите од моја перспектива... И никогаш нема да го сватам ниту да се помирам со тоа..дека дишам ужасно загаден воздух,дека неам нормална планина да прошетам и дека нема место во автобусите да влезеш.... Знаеш мелпомена...ке го сватиш ова само когаке ти дојдеме дома 10 души ке ти се насеелиме и ке си живееме кај тебе.. Ке ти ја земе работата...А ти си се борела за то... Па океј попметна сум од тебе.. Како ке се чуствуваш...Или едноставно ке станеш и ке си дојдеш од тамо од каде што ние сме ти се населиле? Извини ама тоа што ти живееш во поубав стан од мојот и имаш поубава работа е некогаш ствар на среќа и некоја генерација позади тебе се трудела за ти да го имаш тоа [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Колумни
Дали Скопје треба да се затвори?
На врв
Bottom