Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Колумни
Дали Скопје треба да се затвори?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Bum-Bum" data-source="post: 125593" data-attributes="member: 630"><p>Нема зашто да го селиме,тоа си е негово мислење...</p><p>Меѓутоа он можеби не го гледа на реален начин..</p><p>Зашто....</p><p>10000 пати низ темава го напоменав тоа...</p><p>Луѓето со капацитет се добредојдени секаде низ топкавапа исто така и во Скопје.</p><p>Јас нема НИШТО против луѓето од останатите градови,јас самата имам многу пријатели од сите останати градови на нашето мало државиче....проблемот е сосема поинаков.</p><p>Јас не викам ниту за конкуренцијата,ниту за работните места.Мојата цел односно зашто сум против населувањето е сосема поразлично од тоа и го напоменав 100 пати низ темава...</p><p>Градот е МАЛ за да го прими целиот тој излив на ново дојдени .</p><p>Во Скопје нема паркови,нема зеленила.....Се што порано беше парк сега има зграда...Пола Водно е во згради...</p><p>Едноставно тоа е исто како во стан во кој треба да живеаат 4 луге да се населат 6 луѓе и уште и уште да стојат пре вратата за да влезат само затоа што слушнале дека тој стан е поубав од нивниот,а всушност истите тие ке живееат повторно во нај едноставната соба која ке биде иста како и нивниот дом...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Bum-Bum, post: 125593, member: 630"] Нема зашто да го селиме,тоа си е негово мислење... Меѓутоа он можеби не го гледа на реален начин.. Зашто.... 10000 пати низ темава го напоменав тоа... Луѓето со капацитет се добредојдени секаде низ топкавапа исто така и во Скопје. Јас нема НИШТО против луѓето од останатите градови,јас самата имам многу пријатели од сите останати градови на нашето мало државиче....проблемот е сосема поинаков. Јас не викам ниту за конкуренцијата,ниту за работните места.Мојата цел односно зашто сум против населувањето е сосема поразлично од тоа и го напоменав 100 пати низ темава... Градот е МАЛ за да го прими целиот тој излив на ново дојдени . Во Скопје нема паркови,нема зеленила.....Се што порано беше парк сега има зграда...Пола Водно е во згради... Едноставно тоа е исто како во стан во кој треба да живеаат 4 луге да се населат 6 луѓе и уште и уште да стојат пре вратата за да влезат само затоа што слушнале дека тој стан е поубав од нивниот,а всушност истите тие ке живееат повторно во нај едноставната соба која ке биде иста како и нивниот дом... [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Колумни
Дали Скопје треба да се затвори?
На врв
Bottom