Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Колумни
Дали Скопје треба да се затвори?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="melpomena" data-source="post: 125563" data-attributes="member: 613"><p>Абе сељаците обично повеке ги има низ градовите,нели оние другите се селани.</p><p>Повеке пати потенцирав низ темава дека не треба да се тврди дека секој што дошол во Скопје на пример како беше потенцирано дека сите девојки дојдени ги продавале своите тела.Епа и јас бев едно време таму дојдена па не се продавав а познавав девојки и од внатрешноста на Македонија кои се продаваа условно кажано за две три пијачки но и девојчиња од Скопје исто така.</p><p>Низ темава се направија такви поделби на лугето,такви навредливи работи што просто се чудам што се ги испровоцирало лугево на сето ова.</p><p>Па ние да сме со големина на Америка навистина пола држава ако ни е со размислувања како низ темава,ке има повеке канибалисти отколку нормални луге.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="melpomena, post: 125563, member: 613"] Абе сељаците обично повеке ги има низ градовите,нели оние другите се селани. Повеке пати потенцирав низ темава дека не треба да се тврди дека секој што дошол во Скопје на пример како беше потенцирано дека сите девојки дојдени ги продавале своите тела.Епа и јас бев едно време таму дојдена па не се продавав а познавав девојки и од внатрешноста на Македонија кои се продаваа условно кажано за две три пијачки но и девојчиња од Скопје исто така. Низ темава се направија такви поделби на лугето,такви навредливи работи што просто се чудам што се ги испровоцирало лугево на сето ова. Па ние да сме со големина на Америка навистина пола држава ако ни е со размислувања како низ темава,ке има повеке канибалисти отколку нормални луге. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Колумни
Дали Скопје треба да се затвори?
На врв
Bottom