Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Колумни
Дали Скопје треба да се затвори?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="karina" data-source="post: 125282" data-attributes="member: 1525"><p>Јас многу ти кажувам во репликите туку ти толку можеш да сфатиш, место да ме прашуваш глупости пиши на google, прашај некој друг не се срами тука на форумот, не си стигнат до таа лекција, богами комплициран е зборот ( странски збор прифатен во Македонија) а дали јас живеам во Македонија ич не е битно, толку ти се можностите на сфаќање... не си научил ни интерпунктиски знаци да употребуваш, а бараш од мене да ти објаснувам еден "сложен" збор. Зарем со една Љубљана цел свет ми го споредуваш или само дотаму си стигнал да прошеташ па продаваш пуфки на форуми??!! Што велиш за другите градови во светот ? Симни си google earth па види дека има илјадници градови. Кој ли го сметаш за стручно лице на тоа поле? Некој новинар напишал нешто, тоа до тебе допре и сега се пронајде во темата за да ги исфрлиш сите незадоволства и фрустрации што ти ги пружил животот... патетика... </p><p></p><p>И после сите реплики ти не ја сфати мојата порака: <strong>Нема потреба од спречување на иселувањето од другите градови во Скопје туку има потреба од инвестиции и вработувања во другите градови..</strong> Еве ти на тацна пријателе се она што не можеше да го сфатиш од моите реплики !!!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="karina, post: 125282, member: 1525"] Јас многу ти кажувам во репликите туку ти толку можеш да сфатиш, место да ме прашуваш глупости пиши на google, прашај некој друг не се срами тука на форумот, не си стигнат до таа лекција, богами комплициран е зборот ( странски збор прифатен во Македонија) а дали јас живеам во Македонија ич не е битно, толку ти се можностите на сфаќање... не си научил ни интерпунктиски знаци да употребуваш, а бараш од мене да ти објаснувам еден "сложен" збор. Зарем со една Љубљана цел свет ми го споредуваш или само дотаму си стигнал да прошеташ па продаваш пуфки на форуми??!! Што велиш за другите градови во светот ? Симни си google earth па види дека има илјадници градови. Кој ли го сметаш за стручно лице на тоа поле? Некој новинар напишал нешто, тоа до тебе допре и сега се пронајде во темата за да ги исфрлиш сите незадоволства и фрустрации што ти ги пружил животот... патетика... И после сите реплики ти не ја сфати мојата порака: [B]Нема потреба од спречување на иселувањето од другите градови во Скопје туку има потреба од инвестиции и вработувања во другите градови..[/B] Еве ти на тацна пријателе се она што не можеше да го сфатиш од моите реплики !!! [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Колумни
Дали Скопје треба да се затвори?
На врв
Bottom