Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Колумни
Дали Скопје треба да се затвори?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Скопски Солидарец" data-source="post: 125187" data-attributes="member: 1509"><p>Почнуваш да ми ги повторуваш зборовите и не кажуваш ништо ново. Се вртиме у круг и губам време тука со тебе. Ти пуштив линк да чуеш стручни лица што зборат али највероватно и да си го погледнала не си сфатила ништо. Запрашај се зашто Љубљана има 270 иљади жители па ќе ти биде јасно. Уствари нема да ти биде јасно ама пробај нема што да изгубиш. Најголем аргумент ти е дека треба да се доаѓа у Скопје, ќе идеме кај сакаме, имало место уште у Скопје. Знаеш ли нешто друго да кажеш осим тоа па тоа. Која конкуренција. Знаеш ли ти што збориш. Тие што доаѓаа на почетокот може и нешто направија другиве тешко. Не ми реплицирај више осим ако имаш нешто да кажеш у врска со тоа како да се спречи иселувањето од другите делови. На едно мое просто прашање незнаеш да одговориш. Па нели вие ги решавате проблемите. Ајде кажи веќе еднаш како. Просветли ме. Немој само со одговор од типот слобода на движење и слични глупости. Само таков одговор немој да ми даваш. И уште едно колку плаќаат газдите дојдени од надвор и на тоа не ми одговори.</p><p>По којзнае кој пат ПС. Ај живти све објасни ми од кај го извади зборот прореализирана баш ме интересира.</p><p>Прашање е дали ти живееш уопште у државава, вакви зборови тука неможеме да измислиме. Од каде го имаш увезено.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Скопски Солидарец, post: 125187, member: 1509"] Почнуваш да ми ги повторуваш зборовите и не кажуваш ништо ново. Се вртиме у круг и губам време тука со тебе. Ти пуштив линк да чуеш стручни лица што зборат али највероватно и да си го погледнала не си сфатила ништо. Запрашај се зашто Љубљана има 270 иљади жители па ќе ти биде јасно. Уствари нема да ти биде јасно ама пробај нема што да изгубиш. Најголем аргумент ти е дека треба да се доаѓа у Скопје, ќе идеме кај сакаме, имало место уште у Скопје. Знаеш ли нешто друго да кажеш осим тоа па тоа. Која конкуренција. Знаеш ли ти што збориш. Тие што доаѓаа на почетокот може и нешто направија другиве тешко. Не ми реплицирај више осим ако имаш нешто да кажеш у врска со тоа како да се спречи иселувањето од другите делови. На едно мое просто прашање незнаеш да одговориш. Па нели вие ги решавате проблемите. Ајде кажи веќе еднаш како. Просветли ме. Немој само со одговор од типот слобода на движење и слични глупости. Само таков одговор немој да ми даваш. И уште едно колку плаќаат газдите дојдени од надвор и на тоа не ми одговори. По којзнае кој пат ПС. Ај живти све објасни ми од кај го извади зборот прореализирана баш ме интересира. Прашање е дали ти живееш уопште у државава, вакви зборови тука неможеме да измислиме. Од каде го имаш увезено. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Колумни
Дали Скопје треба да се затвори?
На врв
Bottom