Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Колумни
Дали Скопје треба да се затвори?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Скопски Солидарец" data-source="post: 125144" data-attributes="member: 1509"><p>Што се однесува на тоа дали е со в или ф највероватно на тој час не сум присуствувал. И више тоа со јазикот станува досадно да го повторуваш по којзнае колку пати. Скопскиот јазик е таков каков што е. И мене ми е полесно да се разберам со некој Кинез него со некого од други делови на Мкд па не дигам револуции ради тоа. Него ти дали сФати нешто од она што го напишав погоре. Ако ја не сум одговорил на едно ти не одговори на ниедно прашање. Еве повели почни ја темата што ја предложи баш би ме интересирало како ќе го образложиш тоа. Па тогаш ќе се уклучам и ја у муабет.</p><p>А за твоето пс. Прво што ми падна на памет е дека ја сум бил под кирија у куќа кај еден Прилепчанец дивоградба у Лисиче додека он си живееше у стан у Ново Лисиче. Очигледно слабо ја познаваш актуелната ситуација у Скопје.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Скопски Солидарец, post: 125144, member: 1509"] Што се однесува на тоа дали е со в или ф највероватно на тој час не сум присуствувал. И више тоа со јазикот станува досадно да го повторуваш по којзнае колку пати. Скопскиот јазик е таков каков што е. И мене ми е полесно да се разберам со некој Кинез него со некого од други делови на Мкд па не дигам револуции ради тоа. Него ти дали сФати нешто од она што го напишав погоре. Ако ја не сум одговорил на едно ти не одговори на ниедно прашање. Еве повели почни ја темата што ја предложи баш би ме интересирало како ќе го образложиш тоа. Па тогаш ќе се уклучам и ја у муабет. А за твоето пс. Прво што ми падна на памет е дека ја сум бил под кирија у куќа кај еден Прилепчанец дивоградба у Лисиче додека он си живееше у стан у Ново Лисиче. Очигледно слабо ја познаваш актуелната ситуација у Скопје. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Колумни
Дали Скопје треба да се затвори?
На врв
Bottom