Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Колумни
Дали Скопје треба да се затвори?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="karina" data-source="post: 125106" data-attributes="member: 1525"><p>Е дури сега ме увери колку скопјани се посебна раса, не ми го искоментира п.с.-от..оправдано е, сфаќам јас, немаш што за тоа да кажеш, од далеку се гледа дека знаеш само да напаѓаш, а во одбрана ништо... Ама гледам јас колку ти знаеш да се изразуваш, ти не ни знаеш ни да пишуваш (не е сваќа туку сФаќа, со В се пишуваат Сват и Сваќа), да не ти ги редам грешките тука пред сите, но можам во сандаче да ти ги напишам, па да ти биде појасно јас за што ти зборувам, очигледно е дека правопис не си отворил, исто така ќе ти кажам и дека не знаеш ни наслов на тема да разбереш, а за развивање на истата да не правам муабет, ич не те бива за жал... значи пак ќе ти повторам со навреди ништо не постигнуваш... ако имате добра намера и конкретна цел, те молам темава нека се вика" <strong>Дали помалите градови во Македонија треба да се развиваат подеднакво со главниот?</strong>" - e дури тогаш ќе наидеш на разбирање и комуникација на она ниво на кое што би требало сето ова да се одвива вака јавно!!</p><p></p><p>... a тоа како било порано, во времето како што ти велиш, можам да ти пишувам и пишувам како било тогаш, кога во малите градови имало и фабрики, и дневници, вработувања и работа за сите, и плати и кредити и заеми и соживот, ама за џабе е, ти не ни знаеш во кое време живееш...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="karina, post: 125106, member: 1525"] Е дури сега ме увери колку скопјани се посебна раса, не ми го искоментира п.с.-от..оправдано е, сфаќам јас, немаш што за тоа да кажеш, од далеку се гледа дека знаеш само да напаѓаш, а во одбрана ништо... Ама гледам јас колку ти знаеш да се изразуваш, ти не ни знаеш ни да пишуваш (не е сваќа туку сФаќа, со В се пишуваат Сват и Сваќа), да не ти ги редам грешките тука пред сите, но можам во сандаче да ти ги напишам, па да ти биде појасно јас за што ти зборувам, очигледно е дека правопис не си отворил, исто така ќе ти кажам и дека не знаеш ни наслов на тема да разбереш, а за развивање на истата да не правам муабет, ич не те бива за жал... значи пак ќе ти повторам со навреди ништо не постигнуваш... ако имате добра намера и конкретна цел, те молам темава нека се вика" [B]Дали помалите градови во Македонија треба да се развиваат подеднакво со главниот?[/B]" - e дури тогаш ќе наидеш на разбирање и комуникација на она ниво на кое што би требало сето ова да се одвива вака јавно!! ... a тоа како било порано, во времето како што ти велиш, можам да ти пишувам и пишувам како било тогаш, кога во малите градови имало и фабрики, и дневници, вработувања и работа за сите, и плати и кредити и заеми и соживот, ама за џабе е, ти не ни знаеш во кое време живееш... [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Колумни
Дали Скопје треба да се затвори?
На врв
Bottom