Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Колумни
Дали Скопје треба да се затвори?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Скопски Солидарец" data-source="post: 125025" data-attributes="member: 1509"><p>Г-це или Г-ѓо Карина, прво, со реченицата дека дојденците се подобри студенти итд итд како што си ја пишувала така у исто време се демантираш и тука нема да додадам ништо. Второ, ја памтам у времето дека по кафичи се земало и 700 и 800 ден., а зашто паднала цената може само да нагаѓам, а прошетај по кафани што ги држат газди од Берово или Прилеп а ги има доста па да видиме они колку плаќаат. Може и ја да те прошетам ние Скопјаните сме џентлмени. Трето, Скопјанецот и кога џаболебари тоа го прави со стил. Четврто, се повише ми станува јасно зашто помалите градови тешко се развиваат од многу пекање за доаѓање у Скопје изгледа се нема време за развој. Шесто, чекам подобра прилика за да се вратам у селото од кај што потекнуваат моите па да се фатам за мотика пошто Скопје станува село неподносливо за живот. Седмо, тачно е многу у државава работат за 300. ден ама неможам да сватам зашто некој напушта работа за да се резили у Скопје. Изгледа уште на снага е акцијата село - град од времето на Социјализмот. Осмо, иначе покрај Скопскиот добро го владеам и Македонскиот јазик, само за твоја информација. Девето, точно е огорчен сум и изненаѓен и увреѓен у исто време али не вреди да ви се објаснува паметен човек како што се декларирате би требало да го сфати тоа. Ако не ме тангирате мене слушнете барем стручњаците што велат тоест архитектите дека НЕМОЖЕ више да се гради, незнам како да ви го објаснам тоа.</p><p>Опасно е по сечии живот.</p><p>ПС. Пошто гледам сакаш да делиш совети тогаш подели го на оние што сакаат да си го напуштат родното место. Посоветувај ги зошто е подобро да си останат таму од кај што се. Или што би рекле Србите Седи диси јер каки си ни за диси ниси!</p><p>ПС.бр.2. Врати се назад по форумот па види м.м.е. кој прв почна - како што викаш да те цитирам “со нискиот квалитет на комуникација“</p><p></p><p>ПС.за крај. Погледни го прилогов па можда некои работи ќе ти станат појасни.</p><p><a href="http://skopskisolidarec.blogspot.com/2012/07/blog-post_3506.html?spref=fb">http://skopskisolidarec.blogspot.com/2012/07/blog-post_3506.html?spref=fb</a></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Скопски Солидарец, post: 125025, member: 1509"] Г-це или Г-ѓо Карина, прво, со реченицата дека дојденците се подобри студенти итд итд како што си ја пишувала така у исто време се демантираш и тука нема да додадам ништо. Второ, ја памтам у времето дека по кафичи се земало и 700 и 800 ден., а зашто паднала цената може само да нагаѓам, а прошетај по кафани што ги држат газди од Берово или Прилеп а ги има доста па да видиме они колку плаќаат. Може и ја да те прошетам ние Скопјаните сме џентлмени. Трето, Скопјанецот и кога џаболебари тоа го прави со стил. Четврто, се повише ми станува јасно зашто помалите градови тешко се развиваат од многу пекање за доаѓање у Скопје изгледа се нема време за развој. Шесто, чекам подобра прилика за да се вратам у селото од кај што потекнуваат моите па да се фатам за мотика пошто Скопје станува село неподносливо за живот. Седмо, тачно е многу у државава работат за 300. ден ама неможам да сватам зашто некој напушта работа за да се резили у Скопје. Изгледа уште на снага е акцијата село - град од времето на Социјализмот. Осмо, иначе покрај Скопскиот добро го владеам и Македонскиот јазик, само за твоја информација. Девето, точно е огорчен сум и изненаѓен и увреѓен у исто време али не вреди да ви се објаснува паметен човек како што се декларирате би требало да го сфати тоа. Ако не ме тангирате мене слушнете барем стручњаците што велат тоест архитектите дека НЕМОЖЕ више да се гради, незнам како да ви го објаснам тоа. Опасно е по сечии живот. ПС. Пошто гледам сакаш да делиш совети тогаш подели го на оние што сакаат да си го напуштат родното место. Посоветувај ги зошто е подобро да си останат таму од кај што се. Или што би рекле Србите Седи диси јер каки си ни за диси ниси! ПС.бр.2. Врати се назад по форумот па види м.м.е. кој прв почна - како што викаш да те цитирам “со нискиот квалитет на комуникација“ ПС.за крај. Погледни го прилогов па можда некои работи ќе ти станат појасни. [url]http://skopskisolidarec.blogspot.com/2012/07/blog-post_3506.html?spref=fb[/url] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Колумни
Дали Скопје треба да се затвори?
На врв
Bottom