Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Колумни
Дали Скопје треба да се затвори?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Скопски Солидарец" data-source="post: 124708" data-attributes="member: 1509"><p>дали можам ја да се мешам на пр. у Гевгелија што да правите. неможам. ниту гласам таму ниту живеам. така ли е. пред две години бев на одмор у Дојран знаеш што бидна пољубив врата и се вратив назад. немаше место. Немало капацитет. ми оставија визитка за следната година а цената поскапа дури и од Охрид. Може затоа нема работа. Значи треба да се створат услови за туристите, приступачна цена, да се средат плажите. Грчка е близу треба се учи малку од нив како се работи. Берово плаче за селски туризам, а цената 100 евра за две ноќевања, после недостаток на Беровски компир, зашто, затоа што не се работи, сака работа и има работа. колку ниви се необработени. дали ме разбираш што сакам да кажам. лесно е само ајде ќе идиме у Скопје. У Скопје не се живее подобро него пред 10 години а сега има дупло повише народ што ти кажува тоа.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Скопски Солидарец, post: 124708, member: 1509"] дали можам ја да се мешам на пр. у Гевгелија што да правите. неможам. ниту гласам таму ниту живеам. така ли е. пред две години бев на одмор у Дојран знаеш што бидна пољубив врата и се вратив назад. немаше место. Немало капацитет. ми оставија визитка за следната година а цената поскапа дури и од Охрид. Може затоа нема работа. Значи треба да се створат услови за туристите, приступачна цена, да се средат плажите. Грчка е близу треба се учи малку од нив како се работи. Берово плаче за селски туризам, а цената 100 евра за две ноќевања, после недостаток на Беровски компир, зашто, затоа што не се работи, сака работа и има работа. колку ниви се необработени. дали ме разбираш што сакам да кажам. лесно е само ајде ќе идиме у Скопје. У Скопје не се живее подобро него пред 10 години а сега има дупло повише народ што ти кажува тоа. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Колумни
Дали Скопје треба да се затвори?
На врв
Bottom