Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Колумни
Дали Скопје треба да се затвори?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="AnnAmaa" data-source="post: 124293" data-attributes="member: 1472"><p>Имам предлог,дајте ние Скопјаните да учествуваме во донации,да ги тренспортираме спомениците во сите градови по Македонија.Незнам точно колку споменици има,ама се надевам дека за секој град ќе има по еден споменик.</p><p>А денешнава власт колку се гордее што направила!</p><p>Уште еден предлог,анкетите што се прават каде што ТОЛКУ се одушевени граѓаните од Скопје 2014,следно прашање да биде,од каде се.На крај на краева можеби баш тој хаос во Скопје ги привлекува луѓево да имаат желба да бегаат за Скопјево.</p><p>Сакам да потсетам за една изјава на Коце Трајанов,дека народот многу брзу прифаќа се власта што ќе направи,а после се горди што се жители на Скопје.На пример се бунеле за плажите а сега уживаат....и могу други примери.</p><p>Најнова атракција е двокатниот автобус за панорамско шетање,ќе доаѓаат странци...првата тура беше со наши сограѓани,а може во скоро време Коце ќе организира еднодевни екскурзии за тие од внатрешноста,да го разгледаат Скопје со сите новитети...па може ќе имаме нови доселеници...од што ќе бидат многу воодушевени,па нема да им се враќа дома.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="AnnAmaa, post: 124293, member: 1472"] Имам предлог,дајте ние Скопјаните да учествуваме во донации,да ги тренспортираме спомениците во сите градови по Македонија.Незнам точно колку споменици има,ама се надевам дека за секој град ќе има по еден споменик. А денешнава власт колку се гордее што направила! Уште еден предлог,анкетите што се прават каде што ТОЛКУ се одушевени граѓаните од Скопје 2014,следно прашање да биде,од каде се.На крај на краева можеби баш тој хаос во Скопје ги привлекува луѓево да имаат желба да бегаат за Скопјево. Сакам да потсетам за една изјава на Коце Трајанов,дека народот многу брзу прифаќа се власта што ќе направи,а после се горди што се жители на Скопје.На пример се бунеле за плажите а сега уживаат....и могу други примери. Најнова атракција е двокатниот автобус за панорамско шетање,ќе доаѓаат странци...првата тура беше со наши сограѓани,а може во скоро време Коце ќе организира еднодевни екскурзии за тие од внатрешноста,да го разгледаат Скопје со сите новитети...па може ќе имаме нови доселеници...од што ќе бидат многу воодушевени,па нема да им се враќа дома. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Колумни
Дали Скопје треба да се затвори?
На врв
Bottom