Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Колумни
Дали Скопје треба да се затвори?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="jasjas" data-source="post: 124259" data-attributes="member: 1524"><p>Јас тврдам дека секој има право да живее ама баш кај сака низ нашава држава.Јас сум Дошлак и то пред само еден месец се преселив тука во Скопје,знаете зошто?затоа што сега ке земам дупло поголема плата,ете само заради тоа.А тоа со туристичката такса-пробајте да го направите ке ви плаќаме и појке не само по 40 денари...само вие кажете си ги желбите,нема проблем...Луди сте вие?Колку што плаќате вие даноци према државата плакаме и ние,дури и повеќе зато сто ние сме учени да си го заработиме лебот,а не да се чукаме по гради дека сме биле стари Скопјани,пробај живеј ти од тоа што со стар Скопјанец,и јас сум стара Битолчанка па што.ми се нуди подобра иднина во моментот во Скопје ке живеам таму,ако ми излези подобра работа било каде друго место ќе одам таму и сега шо...Уместо да се чукаш по гради дека си бил Скопјанец почни работи нешто па можи и ке заработиш,а не да чекаш туристичка такса......</p><p>П.С.затоа не ве сакаат никаде низ Државата,само поради надменото однесување,и поради тоа што мислите дека државните универзитети или институции ви припагаат вас</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="jasjas, post: 124259, member: 1524"] Јас тврдам дека секој има право да живее ама баш кај сака низ нашава држава.Јас сум Дошлак и то пред само еден месец се преселив тука во Скопје,знаете зошто?затоа што сега ке земам дупло поголема плата,ете само заради тоа.А тоа со туристичката такса-пробајте да го направите ке ви плаќаме и појке не само по 40 денари...само вие кажете си ги желбите,нема проблем...Луди сте вие?Колку што плаќате вие даноци према државата плакаме и ние,дури и повеќе зато сто ние сме учени да си го заработиме лебот,а не да се чукаме по гради дека сме биле стари Скопјани,пробај живеј ти од тоа што со стар Скопјанец,и јас сум стара Битолчанка па што.ми се нуди подобра иднина во моментот во Скопје ке живеам таму,ако ми излези подобра работа било каде друго место ќе одам таму и сега шо...Уместо да се чукаш по гради дека си бил Скопјанец почни работи нешто па можи и ке заработиш,а не да чекаш туристичка такса...... П.С.затоа не ве сакаат никаде низ Државата,само поради надменото однесување,и поради тоа што мислите дека државните универзитети или институции ви припагаат вас [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Колумни
Дали Скопје треба да се затвори?
На врв
Bottom