Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Колумни
Дали Скопје треба да се затвори?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Bum-Bum" data-source="post: 123948" data-attributes="member: 630"><p>Да немаше факултети,но јас реков..не е проблемот тука...Да дојдат 4 год,да го завршат факултетот и да си се вратат во своите родни места....</p><p>Оние луѓе за кои ти зборуваш со голема интелегенција никој не ги оспорува да бидат успешни и надвор од главниот град...Ако се они толку интелегентни незначи дека мора да бидат министри и пак ке речам да работат во администрација ,има многу фабрики кои бараат такви луѓе,а со текот на времето и тие самите можат да разработат таков бизнис.</p><p>Јас би се населила..али само од мене и 5 будали како мене тешко дека ке се оформи државата....</p><p>И ако збориме реално јас немам ниви никаде низ државава...треба да продадам куки и станови на некој од друг град кој продава ниви....тоа ти е буквално размена..а зашто да правам размена кога генерации наназад се бореле за јас да живеам во Скопје.,и потоа ке биде она..јас ке работам на нива а тој во фотеља...епа извини ама не сум помаку интелегентна од него,некогаш е и ствар на среќа....јас многу пати има кажано дека би сакала да сум се родела во помал град...</p><p>Значи меломена...господска работа има во СИТЕ градови за оние луѓе кои се стручњаци во одредена област,за интелегентни и снаодливи луѓе,но такви ги има малку...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Bum-Bum, post: 123948, member: 630"] Да немаше факултети,но јас реков..не е проблемот тука...Да дојдат 4 год,да го завршат факултетот и да си се вратат во своите родни места.... Оние луѓе за кои ти зборуваш со голема интелегенција никој не ги оспорува да бидат успешни и надвор од главниот град...Ако се они толку интелегентни незначи дека мора да бидат министри и пак ке речам да работат во администрација ,има многу фабрики кои бараат такви луѓе,а со текот на времето и тие самите можат да разработат таков бизнис. Јас би се населила..али само од мене и 5 будали како мене тешко дека ке се оформи државата.... И ако збориме реално јас немам ниви никаде низ државава...треба да продадам куки и станови на некој од друг град кој продава ниви....тоа ти е буквално размена..а зашто да правам размена кога генерации наназад се бореле за јас да живеам во Скопје.,и потоа ке биде она..јас ке работам на нива а тој во фотеља...епа извини ама не сум помаку интелегентна од него,некогаш е и ствар на среќа....јас многу пати има кажано дека би сакала да сум се родела во помал град... Значи меломена...господска работа има во СИТЕ градови за оние луѓе кои се стручњаци во одредена област,за интелегентни и снаодливи луѓе,но такви ги има малку... [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Колумни
Дали Скопје треба да се затвори?
На врв
Bottom