Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Колумни
Дали Скопје треба да се затвори?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Bum-Bum" data-source="post: 123944" data-attributes="member: 630"><p>Сте се фатиле сите со политичарите и политиката...Сите топки во државаат пак накај нив се вртат...</p><p>Ако некој е крив за нешто тоа се они,ако некој треба да направи нешто тоа се они...</p><p>Аман више...А дали сте се запрашале што правите вие?</p><p>Како демек ако имате каде да се образувате не би доаѓале во Скопје?</p><p>Како јас што знам нема само во Скопје факултети има и во други градови...</p><p>А на крај краева ако сте дојдени за студирање ,дојдете,студирајте и одете си,студирањето трае 4 год...но не...не е тоа проблемот....Сите вие се водите со тоа.,..учев факултет сакам господска работа,епа ајде тогаш да отвориме уште по некое министерство во градовите....</p><p>Епа извинете ама неможе секој да работи во министерство..</p><p>Работа има и за тие во другите градови,но кој сака да работи...Фабрики има,колку села се празни,во тие села да се населат луѓе и да ги разработат нивите место да ги продаваат и да се извезува тоа и ке имаат убава пара и државата ке оди напред,како сакате да има пари во државата кога сите сакаат работа во државна администрација......</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Bum-Bum, post: 123944, member: 630"] Сте се фатиле сите со политичарите и политиката...Сите топки во државаат пак накај нив се вртат... Ако некој е крив за нешто тоа се они,ако некој треба да направи нешто тоа се они... Аман више...А дали сте се запрашале што правите вие? Како демек ако имате каде да се образувате не би доаѓале во Скопје? Како јас што знам нема само во Скопје факултети има и во други градови... А на крај краева ако сте дојдени за студирање ,дојдете,студирајте и одете си,студирањето трае 4 год...но не...не е тоа проблемот....Сите вие се водите со тоа.,..учев факултет сакам господска работа,епа ајде тогаш да отвориме уште по некое министерство во градовите.... Епа извинете ама неможе секој да работи во министерство.. Работа има и за тие во другите градови,но кој сака да работи...Фабрики има,колку села се празни,во тие села да се населат луѓе и да ги разработат нивите место да ги продаваат и да се извезува тоа и ке имаат убава пара и државата ке оди напред,како сакате да има пари во државата кога сите сакаат работа во државна администрација...... [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Колумни
Дали Скопје треба да се затвори?
На врв
Bottom