Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Колумни
Дали Скопје треба да се затвори?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="parvati" data-source="post: 123716" data-attributes="member: 146"><p>uprao si brat, trea da se naprai proekt Kumanoo 2020, kao Amsterdam ke bidemo zimi sfe</p><p>a za moj grad siguran sam deka ima nad sto iljade be braaaaaaaaaat, broimo se od vreme na vreme mi : )</p><p>za Skopije stfarno e preterizam, sfe tam se desHaa, golemi plateee, golemi palateeee, proekti kurci palci</p><p>a mi drui gradovi ga edemo, a da ne zabraimo da ne su drui gradovi Skopje nema da e toj sHto e</p><p>ke bide tri puta pomalo od sHto e sk, kooooooooolko dosHljaci ima u Skopje toj e nesHto neverovatno</p><p>pravi Skopjani dvaes tries posto dali gi ima : )</p><p>i ja sam za! za da ne se gradi tolko Skopje, malce da se obrne paznja na drui gradovi : ) i mi smo ljudi, eeee visHe</p><p>ps. sori za latinicu, na rabotu sam brat : )</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="parvati, post: 123716, member: 146"] uprao si brat, trea da se naprai proekt Kumanoo 2020, kao Amsterdam ke bidemo zimi sfe a za moj grad siguran sam deka ima nad sto iljade be braaaaaaaaaat, broimo se od vreme na vreme mi : ) za Skopije stfarno e preterizam, sfe tam se desHaa, golemi plateee, golemi palateeee, proekti kurci palci a mi drui gradovi ga edemo, a da ne zabraimo da ne su drui gradovi Skopje nema da e toj sHto e ke bide tri puta pomalo od sHto e sk, kooooooooolko dosHljaci ima u Skopje toj e nesHto neverovatno pravi Skopjani dvaes tries posto dali gi ima : ) i ja sam za! za da ne se gradi tolko Skopje, malce da se obrne paznja na drui gradovi : ) i mi smo ljudi, eeee visHe ps. sori za latinicu, na rabotu sam brat : ) [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Колумни
Дали Скопје треба да се затвори?
На врв
Bottom