Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Фамилија и семејство
Деца
Гости со немирни деца
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Stojne" data-source="post: 371045" data-attributes="member: 5905"><p>Немам деца, ама ги гледам прво роднините што имаат деца, а особено првите братучеди и сестра ми. Сите тие се груби, лоши и сурови спрема другите, без никаква култура, а и внатре во душа со злоба и лошотија. Што мене поради тоа ме фаќа паника кога би ми дошле во иднина кај мене дома, кога ќе се омажам. Спремни се и да истепаат некое дете, а ако нивните деца се проблематични, ако некој ги удри или искара за тоа што прават таков хаос во друг дом, тие ќе скокнат да се тепаат и да се караат со мене. Уште од сега мислам како да не ми идат на гости за ништо, ни за слава, ни за роденден, буквално за ништо, дури ни на кафе.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Stojne, post: 371045, member: 5905"] Немам деца, ама ги гледам прво роднините што имаат деца, а особено првите братучеди и сестра ми. Сите тие се груби, лоши и сурови спрема другите, без никаква култура, а и внатре во душа со злоба и лошотија. Што мене поради тоа ме фаќа паника кога би ми дошле во иднина кај мене дома, кога ќе се омажам. Спремни се и да истепаат некое дете, а ако нивните деца се проблематични, ако некој ги удри или искара за тоа што прават таков хаос во друг дом, тие ќе скокнат да се тепаат и да се караат со мене. Уште од сега мислам како да не ми идат на гости за ништо, ни за слава, ни за роденден, буквално за ништо, дури ни на кафе. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Фамилија и семејство
Деца
Гости со немирни деца
На врв
Bottom