Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
За форумот
Гласање за онлајн-чат на форумот
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Electra" data-source="post: 361252" data-attributes="member: 229"><p>Имајќи предвид дека активноста е минимална, и јас ко [USER=272]@Saladin[/USER] одам во „превртените“ и од строго не, сум за да се проба.</p><p>Реално, се врткаме тие што се врткаме, темите ни се исцрпени т.е. сме испишале што сме имале и тоа е тоа веќе.</p><p>Нови (квалитетни) членови нема, единствена <em>возбуда </em>е кога ќе се спречка администрација вс. членови, па и тоа се веќе пројдени и досадни муабети.</p><p>Вака од чет може ќе се развие некоја тема или ако ништо друго, ќе се појача дружбата меѓу веќепостоечкиве членови.</p><p>Прво да видиме меѓу нас како ќе тргне, па после ќе му ја мислиме ако се зачленеле вакви или онакви и што ќе пишувале.</p><p>Правило: Секој што сака да пишува на чет, да убеди макар една нова личност да се зачлени. Кога можат Лајонес и Хербалајф, што бе ние неспособни да сме?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Electra, post: 361252, member: 229"] Имајќи предвид дека активноста е минимална, и јас ко [USER=272]@Saladin[/USER] одам во „превртените“ и од строго не, сум за да се проба. Реално, се врткаме тие што се врткаме, темите ни се исцрпени т.е. сме испишале што сме имале и тоа е тоа веќе. Нови (квалитетни) членови нема, единствена [I]возбуда [/I]е кога ќе се спречка администрација вс. членови, па и тоа се веќе пројдени и досадни муабети. Вака од чет може ќе се развие некоја тема или ако ништо друго, ќе се појача дружбата меѓу веќепостоечкиве членови. Прво да видиме меѓу нас како ќе тргне, па после ќе му ја мислиме ако се зачленеле вакви или онакви и што ќе пишувале. Правило: Секој што сака да пишува на чет, да убеди макар една нова личност да се зачлени. Кога можат Лајонес и Хербалајф, што бе ние неспособни да сме? [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
За форумот
Гласање за онлајн-чат на форумот
На врв
Bottom