Не да е смешна, пресмешна е. Можеше се да се заврши и без анкета кога веќе видовме кој прифати.Ако да хејтам?
Језива и смешна е анкетава
Кисербој може да е админ исто колку што можам и јас.
Не да е смешна, пресмешна е. Можеше се да се заврши и без анкета кога веќе видовме кој прифати.Ако да хејтам?
Језива и смешна е анкетава
Малку е, треба барем двајца, да се надополнуваат, да не зависи се од еден.Малку е?
Подобро е да има двајцаМалку е?
Колку што памтам тој планираше целосно да се повлече. Затоа и повеќето рековме да има двајца за да се држи некоја рамнотежа. Тој може да си остане админ или супер-админ (што е нешто како админ на админите ) и да се остават двајца админи кои што ќе функционираат заедно.Подобро е да има двајца
Победникот и ти, сите се согласуваат на тоа
Може и така, но ипоповски за двајца вика малку е еден?????Колку што памтам тој планираше целосно да се повлече. Затоа и повеќето рековме да има двајца за да се држи некоја рамнотежа. Тој може да си остане админ или супер-админ (што е нешто како админ на админите ) и да се остават двајца админи кои што ќе функционираат заедно.
А да смириш нерви малку мила моја дамо?Дали ипоповски ке си оди или ке остане,дали ке има двајца или тројца,форумов ке остане истиот,без промени,нема да има никаква заинтересираност за нови членови ниту пак некоја мотивација за стариве да чкртнат нешто реда-ради.
Можеби не сум компетентна да давам совети и забелешки но очи ми бодеш со тоа црвено-зелениот потпис а и како модератор не те бива и незнам зошто нема и кај тебе реизбор,уствари тебе да те шутнат!!
Смирени ми се нервите мили мој господине со триста никови...да промена само во имиња но во кој друг дел ја гледаш промената!??Се додека не се промениш и ти и јас и остантите со начинот на кој комуницираме и други причинители за неактивноста на форумов ти е исти ку*ац.А да смириш нерви малку мила моја дамо?
Зошто такво навредување? Нема потреба.
Во прво се сите што викаат да ја имаме како админ комбинацијата existence и Electra. И секако дека ќе има промена. Затоа што конечно ќе имаме админи - админи, не админ - фантом. If you know what i mean.
Што толку ти пречи тоа што си променив во три години членство на форумов три никови? Чим постои опција, ред е да ја искористиме.Смирени ми се нервите мили мој господине со триста никови...да промена само во имиња но во кој друг дел ја гледаш промената!??Се додека не се промениш и ти и јас и остантите со начинот на кој комуницираме и други причинители за неактивноста на форумов ти е исти ку*ац.
Штотуку и ти исчука празна слама но за дивно чудо јас сакам да те читам,еден си од петмината на форумов кој обожувам да ги читам и да научам нешто.Што толку ти пречи тоа што си променив во три години членство на форумов три никови? Чим постои опција, ред е да ја искористиме.
Јас чинам дека нема потреба да се менувам. Не навредувам, бар не толку често и без потреба како тебе. Кога пишувам пост, тоа е за да искажам мое мислење и да образложам некоја постапка, никогаш не е конкретно за навредување(за разлика од тебе). Еве морам да признам, јас имам една маана, мразам да читам постови од сите форумџии. Често знам кога ќе ти го видам името(и уште на неколку други) да скокнам, бидејќи знам дека ретко кога ќе кажеш нешто свое, нешто размислено, туку секогаш ќе има тука контрање и чукање празна слама.