Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Забава
Досие X на форумот
Гатачки, јасновидци и слично
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Bozle" data-source="post: 373310" data-attributes="member: 8530"><p>Како деца у средно бевме кај една на Тарот гледање и немаше појма, апла се гледаше дека лаже нова куќа па и требаа пари за средување. Мене ми кажа за маж ми (тогаш дечко) ништо со него еве маж ми е, на едната дека ќе живее у странство, а од трите шо бевме само она остана у Мк.</p><p>после ќе одат другарките кај една у Кочани и чекаме у ходнико двете смеѓи едната плава оваа изгледа не гледаше од некаде викна “ај плавата прва” ај после иде другарка ми и за мене вика “третата не ја примам има добиено” . Стварно имав добиено ама може додека дрнкавме со другата сум спомнала а од другата соба ме чул некој и пишал на тел. И шо има тоа врска со гледање -глупости.</p><p>После за втор пат не отидов оти имав друга обрска и трет пат ќе идат умрела не ја видов.</p><p>Кај Иван бев со една роднина и ај коа сум таму да го видам влегувам разгледувам и му викам “како си” </p><p>вика “никој до сеа не ме прашал,”</p><p>“ ок “му викам “и како си”.</p><p>Трае </p><p>Го прашувам “шо поседуваш некоја моќ, био енергија, шо е тоа шо и помага на луѓето”</p><p>ми покажа со прсто накај исечоците од весник и налутено “читај”</p><p>Инаку баба ми беше профи бајач од уроци и дома гледав како нервозни расплакани деца доаѓаа, а си одеа смирени. Сакам да кажам може моментално дејствува но со баењето уште полошо ќе биде.</p><p>Како мала од се се плашев па бев кај една баба па луѓе тоа безобразно баење уште ми е срам шо слушнав порнич не и беше рамен ( шо влегува кај влегува како излегува гмечње ц...и глупости</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Bozle, post: 373310, member: 8530"] Како деца у средно бевме кај една на Тарот гледање и немаше појма, апла се гледаше дека лаже нова куќа па и требаа пари за средување. Мене ми кажа за маж ми (тогаш дечко) ништо со него еве маж ми е, на едната дека ќе живее у странство, а од трите шо бевме само она остана у Мк. после ќе одат другарките кај една у Кочани и чекаме у ходнико двете смеѓи едната плава оваа изгледа не гледаше од некаде викна “ај плавата прва” ај после иде другарка ми и за мене вика “третата не ја примам има добиено” . Стварно имав добиено ама може додека дрнкавме со другата сум спомнала а од другата соба ме чул некој и пишал на тел. И шо има тоа врска со гледање -глупости. После за втор пат не отидов оти имав друга обрска и трет пат ќе идат умрела не ја видов. Кај Иван бев со една роднина и ај коа сум таму да го видам влегувам разгледувам и му викам “како си” вика “никој до сеа не ме прашал,” “ ок “му викам “и како си”. Трае Го прашувам “шо поседуваш некоја моќ, био енергија, шо е тоа шо и помага на луѓето” ми покажа со прсто накај исечоците од весник и налутено “читај” Инаку баба ми беше профи бајач од уроци и дома гледав како нервозни расплакани деца доаѓаа, а си одеа смирени. Сакам да кажам може моментално дејствува но со баењето уште полошо ќе биде. Како мала од се се плашев па бев кај една баба па луѓе тоа безобразно баење уште ми е срам шо слушнав порнич не и беше рамен ( шо влегува кај влегува како излегува гмечње ц...и глупости [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Забава
Досие X на форумот
Гатачки, јасновидци и слично
На врв
Bottom