Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Забава
Досие X на форумот
Гатачки, јасновидци и слично
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Sesil" data-source="post: 222306" data-attributes="member: 390"><p>Да погодуваат ке си ги погоделе и бројките на лото... Не верувам ни во гатач ни во бајач. Медицината е на доста напредно ниво па нема потреба од бајач да се бара помош. Ма да у средно отидовме со едни школски кај една гатачка. Уште се смееме за тоа коа ке се сретнеме. Али коа ке размислам подобро морници ме лазат. Ние не ни знаевме точно кај е кукјата на гатачката. Имавме слушнато од некој за неа. Ај улицата ја најдовме како така ама куќата... шетаме така по улицата мислејки која куќа може да биде и од една мала куќичка за која не се ни надевавме дека е таа излезе една жена(гатачката)и рече вие сте за кај мене, мене ме барате повелите влезите. Леле коа ме фати еден страв. И се што кажа, до имињата на личностите што ги спомна точни излегоа. И покрај тоа сега пак не верувам у гатачки. Па ако толку ја биваше ЗОШТО БРОЈКИТЕ НА ЛОТО НЕ МИ ГИ КАЖА?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Sesil, post: 222306, member: 390"] Да погодуваат ке си ги погоделе и бројките на лото... Не верувам ни во гатач ни во бајач. Медицината е на доста напредно ниво па нема потреба од бајач да се бара помош. Ма да у средно отидовме со едни школски кај една гатачка. Уште се смееме за тоа коа ке се сретнеме. Али коа ке размислам подобро морници ме лазат. Ние не ни знаевме точно кај е кукјата на гатачката. Имавме слушнато од некој за неа. Ај улицата ја најдовме како така ама куќата... шетаме така по улицата мислејки која куќа може да биде и од една мала куќичка за која не се ни надевавме дека е таа излезе една жена(гатачката)и рече вие сте за кај мене, мене ме барате повелите влезите. Леле коа ме фати еден страв. И се што кажа, до имињата на личностите што ги спомна точни излегоа. И покрај тоа сега пак не верувам у гатачки. Па ако толку ја биваше ЗОШТО БРОЈКИТЕ НА ЛОТО НЕ МИ ГИ КАЖА? [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Забава
Досие X на форумот
Гатачки, јасновидци и слично
На врв
Bottom