Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Забава
Досие X на форумот
Гатачки, јасновидци и слично
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="МериСелест" data-source="post: 221268" data-attributes="member: 1010"><p>Невермајн...јас си кажав што мислам за тие работи...и не го менувам тоа...Бев иронична со претгодниот пост на крај.</p><p>Океј за бајачи нема да коментирам но за гатачи бе?Гатач?</p><p>За астролог,тој тоа го учел...Исто ко оној Зоран Крстевски...Кој правеше хороскоп.</p><p>Но...за гатач секој може да биде...Секој...И да ти ја полни главата само за пари...</p><p>Ке кажам една случка.Отиде другарка ми...кај гатачка...Ајде и јас со нејзе...да и правам друштво де...</p><p>И почна да и кажува триста чуда...И рече следната недела да отиде пак...</p><p>Оваа пак отиде...3 пати ја тераше да оди а потоа самата си отиде...и и зеде 50 евра,се на се...Ништо од тоа не се случи...</p><p>Ни пола...Барем нешто да и погодеше,и јас да идев ама од тоа ништо не беше вистина...</p><p>Aма во ред,твое мислење,го почитувам.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="МериСелест, post: 221268, member: 1010"] Невермајн...јас си кажав што мислам за тие работи...и не го менувам тоа...Бев иронична со претгодниот пост на крај. Океј за бајачи нема да коментирам но за гатачи бе?Гатач? За астролог,тој тоа го учел...Исто ко оној Зоран Крстевски...Кој правеше хороскоп. Но...за гатач секој може да биде...Секој...И да ти ја полни главата само за пари... Ке кажам една случка.Отиде другарка ми...кај гатачка...Ајде и јас со нејзе...да и правам друштво де... И почна да и кажува триста чуда...И рече следната недела да отиде пак... Оваа пак отиде...3 пати ја тераше да оди а потоа самата си отиде...и и зеде 50 евра,се на се...Ништо од тоа не се случи... Ни пола...Барем нешто да и погодеше,и јас да идев ама од тоа ништо не беше вистина... Aма во ред,твое мислење,го почитувам. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Забава
Досие X на форумот
Гатачки, јасновидци и слично
На врв
Bottom